Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çıray'dan Bekaroğlu'nun CHP raporuna sert çıkış!

Çıray'dan Bekaroğlu'nun CHP raporuna sert çıkış!

CHP’de İstanbul milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun raporu üzerine başlayan tartışmada CHP İzmir milletvekili Aytun Çıray’dan sert sözler geldi. Bekaroğlu’nu CHP’yi içten vurmakla suçlayan Çıray, “Bekaroğlu’nun istediği değişim değil metamorfoz” dedi. Çıray'dan Bekaroğlu'nun raporuna sert çıkış:

  • Ege Postası
  • 26.06.2016 - 12:47

CHP İstanbul milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun hazırladığı “Tarihi dönüm noktasında CHP” adlı raporun parti içindeki çalkantıları devam ediyor.

CHP İzmir milletvekili Aytun Çıray, gazeteci Uğur Dündar’a verdiği röportajda Bekaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi. 

 

BEKAROĞLU'NUN CHP'DEKİ VARLIĞI...

Çıray’ın topladığı “Testi Kırılmadan Önce: Ben ne demiştim” adlı kitabının üzerine gerçekleşen röportajda Dündar’ın Bekaroğlu raporu ile ilgili sorusuna Çıray şu yanıtı veriyor: “Kimseyi kırmak gibi bir niyetim olamaz. Ancak bizatihi Bekaroğlu'nun CHP'deki varlığı testinin kırılmasına yol açan darbelerden biridir. Türkiyeliliği ve ucube bir laiklik anlayışını savunan Bekaroğlu, CHP'nin pragmatik krizlerinden biridir.

 

DEĞİŞİM ADI ALTINDA METAMORFOZ!

“Raporun tamamını CHP'nin dayandığı kurucu değerleri esas alınarak okuduğunda, bu söylediklerim hafif bile kalabilir! Bekaroğlu, CHP'ye İslamist- sol karışımı bir eda ile CHP'nin içinden saldırıyor! Atatürk ve CHP'nin kurucu değerlerine bayat, demode diyor ve onlara karşı çok kültürcü tezler öne sürüyor! İçinde Türk geçen her şeyi yıkıyor! Raporda Türkiye'nin içinde bulunduğu durumdan çıkması için CHP'ye kurucu değerlerin yok edilmesi anlamına gelecek bir politikalar bütünü empoze ediliyor. CHP'nin bir Alevi partisi olduğu izlenimi pekiştiriliyor! Sayın Bekâroğlu, CHP'ye, değişim adı altında metamorfoz geçirmesini, yani başkalaşmasını teklif ediyor!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.