Dolar 32,4738
%-0.04
Euro 34,7707
%-0.58
Altın 2.441,010
%0.2
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cinsel istismar sonrası veliler okula akın etti

Cinsel istismar sonrası veliler okula akın etti

Ankara'da, bir ilkokulda hizmetli olan H.Z.'nin, anasınıfındaki 5 yaşındaki kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Okul önünde toplanan veliler, açıklama yaparak duruma tepki gösterdi. Şüpheli H.Z.'nin tutuklandığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 12.02.2019 - 06:07

Mamak ilçesinde askeri lojmanların içinde bulunan ilkokulun anasınıfında 9 ay önce meydana gelen olayda, hizmetli H.Z.’nin, 5 yaşındaki kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Olayı yeni öğrenen yaklaşık 50 veli, okul önünde toplanarak duruma tepki gösterdi. Okul müdürü A.V. ile görüşen veliler, daha sonra açıklama yaptı.

“ÇOK BÜYÜK RAHATSIZLIK DUYDUK”

Veliler adına konuşan Elif Karataş, şüpheli H.Z.’nin olayın ardından tutuklandığını söyleyerek, “Bu olayın üzeri örtülmüş, tüm site sakinlerinden gizlenmiş. Benim oğlum da bu okulda okuyordu. Biz bundan çok büyük rahatsızlık duyduk. Şu anda bu adamın delil yetersizliğinden dışarıya çıkma durumu söz konusu. Bu ayın 20’sinde mahkemesi var. Ailenin elinde deliller var; ama belki başka çocuklara da yapılmıştır diye ortaya çıkarmak istiyoruz. Mağdur aile sosyal medya üzerinden bunu yayınladı. Biz de buna destek olmak istedik. Yarın öbür gün bizim çocuklarımıza da aynı şey yapılabilir.” Veliler, açıklama yaptıktan sonra dağıldı. DHA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.