Dolar 32,4719
%0.08
Euro 34,7859
%0.19
Altın 2.478,300
%0.65
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çinli medya temsilcileri Foça'da

Çinli medya temsilcileri Foça'da

Çin'de 2018 yılı 'Türkiye Turizm Yılı' ilan edildi. Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığı, Pekin Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ve İzmir Ticaret Odası organizasyonuyla Türkiye tanıtımına katılacak olan 5 Sinomedia temsilcisi, 3 günlük İzmir programı dahilinde kenti ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 09.12.2017 - 12:35

Misafir heyet, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ tarafından karşılandı. Hu Difei, Duan Huijuan, Chen Huaiins, Zhang Na ve Pan Xiaoye'den oluşan Sinomedia heyetine, bir rehber ve bir de İzmir Ticaret Odası görevlisi eşlik etti. Başkan Demirağ, misafir heyete, Foça'yla ilgili ticaret ve turizm görüşlerini belirterek, Slow Food Foça Yeryüzü Pazarı ve gelecek turizmde projesinde bahsetti.

Belediye Başkanı Demirağ, İzmir Ticaret Odası'nın eşliğinde ilçelerine gelen Çinli medya temsilcilerine Foça'yı tanıtmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Başkan Demirağ, "Bu ziyaret, ülkemize, İzmir'e ve Foça'ya olan talebin canlandırılmasına katkıda bulunmak ve ülkemiz hakkında doğru ve olumlu yayınların çıkmasına imkan sağlamak için çok önemli bir fırsat yarattı. İzmir'in tanıtımı ve turizmin canlanması konusunda yapılan tüm çalışmalara destek vereceğiz" dedi.

Foça Belediyesi'nden arkeolog Ertan Aksoy, tarafından ilçenin tarihi zenginlikleri hakkında detaylı olarak bilgilendirilen misafirler, Foça'dan mutlu ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.