Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cilt sorunları ve cilt bakımı hakkında

Cilt sorunları ve cilt bakımı hakkında

Herkes kusursuz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmayı ister. Cildinde sorun olan ve bu soruna çere bulamayan pek çok insan cilt bakım ürünleri ile çözüm bulmak umuduyla çok büyük paralar harcamaktadır.

  • Ege Postası
  • 18.03.2017 - 09:21

Herkes kusursuz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmayı ister. Cildinde sorun olan ve bu soruna çere bulamayan pek çok insan cilt bakım ürünleri ile çözüm bulmak umuduyla çok büyük paralar harcamaktadır.  Hatta sağdan soldan duyduğu, kulaktan dolma tarifler ile kendilerine evde bilmedikleri yüz maskelerini yapanların sayısı da az değildir. Aslında yapılması gereken şey doğru bakım türünü doğru şekilde uygulamaktır. Ancak bu şekilde cilt problemlerinden kurtulmak mümkün olur.

Cilt Problemlerinin Çözümü

Yüzünüzdeki siyah nokta ve akneleri temizleme işlemi esnasında, cildinize nemlendirici sürdüğünüzde veya serum uyguladığınızda her zaman parmaklarınızı dairesel olarak aşağıdan yukarıya doğru hareket ettirmek gerekir. Çünkü bu sayede kullanmakta olduğunuz cilt bakım ürünü cildinize daha çabuk etki ederek cildinizdeki kir, yağ ve bakterilerden daha hızlı kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

Makyaj yaparken ise cilt bakımında yaptığımız hareketin tam tersi uygulanmalıdır. Makyaj aşağıdan yukarı değil yukarıdan aşağı yapılmalıdır. Bunun amacı makyaj yaparken kullanılan malzemelerin gözenekleri arasına girerek gözenekleri kapamasını mümkün olduğunca engellemektir. Böylece makyaj cildin en üst kısmına oturarak gözeneklerin içine daha az ulaşacaktır. Zamanında ve düzgün yapılan cilt temizliği cildinizde sivilce ve siyah noktaların oluşmasına izin vermeyecektir. “ Uzun saatler çalışıyorum. Gün sonunda güç bela eve gidip kendimi yatağa atıyorum. ” diyorsanız en azından bir makyaj temizleme mendili ile uyumadan önce makyajınızı silmeniz tavsiye edilir. Maske olan böyle durumlarda kolay ve pratik  şekillerde uygulayabileceğiniz bir üründür.

Ottoman Body Yüz Maskesi

Havalar ısındıkça cilt daha fazla yağ üretir. Düzenli peeling yaparak cilt yüzeyindeki gözenekleri tıkayan ölü hücrelerden kurtulabilirsiniz. Cildinizin yenilenip daha güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için Ottoman body yüz maskesi kullanılması size yardımcı olmakla beraber düzenli ve önerilen şekilde uygularsanız ilerisi için güzel sonuçlar ile karşılaşmanıza da yardımcı olur.

Ottoman Body İçeriğinde Bulunan Maddeler

Yoğun bitki özlerinin harmanlanması ile üretilen cilt ve vücut için kullanılan bir maske türüdür. Ergenlik sonrası yüzde oluşan izler ve doğum sonrası vücutta oluşan kalıntılar, güneş lekeleri gibi sorunlara çözüm bulmak için üretilmiştir. Her bir kutu 200 gramdır.

Ottoman Body Cilt Maskesi Nasıl Kullanılır'

Ottoman cilt maskesi kullanılacak bölgeye ince bir şekilde sürülür ve ovalayarak yedirilir.  Kuruması beklenir. Kuruduktan sonra bir süre beklenerek ılık suyla bol bol yıkanır.

Ottoman Body Ürünlerini Nereden Sipariş Verebilirim'

Ottoman Body ürünlerini piyasada bulabileceğiniz gibi orijinal internet sitesinden sipariş verebilirsiniz. Siparişinizi verdikten sonra online olarak kredi kartı ile ödeyebilirsiniz. Kredi kartı dışında havale / eft , Western Union , internet bankacılığı ve kapıda ödeme gibi zengin ödeme seçeneklerinden istediğiniz birini seçerek ödeme işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.