Dolar 32,5746
%0.11
Euro 35,0131
%0.53
Altın 2.431,880
%0.36
Bist-100 9.772,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cilt için tek bir ürün Dermo skin patch

Cilt için tek bir ürün Dermo skin patch

Cilt bakımı için ayrı kapatıcı olarak ayrı ürün kullananların imdadına yetişen dermo skin patch jel ile cilt bakımı oldukça kolay olacak.

  • Ege Postası
  • 15.11.2019 - 16:24

Dermo skin jel nedir'

Dermo skin patch jel piyasada oldukça yeni olan ancak çok sevilen yeni nesil bir cilt bakım ürünüdür. Jel kıvamında olan dermo skin patch görünmesini istemediğiniz lekeler üzerine uygulanmaktadır. Uygulama ile birlikte lekeleri kapatan jel ince bir tabaka oluşturmaktadır. Dışarıdan fark edilmeyen bu tabaka yüzünüzü daha pürüzsüz bir şekilde göstermektedir. Üstelik çıkarmak için defalarca yüzünüzü yıkamak veya cildinizi tahriş etmek durumunda da kalmayacaksınız. Zira soyulabilir bir türde olan bu jel sayesinde yüzünüzden çekip çıkarabileceksiniz.

Suya karşı dayanıklı olan dermo skin jelin içeriği ise bitkisel karışımlardan müteşekkildir. Argan yağı başta olmak üzere farklı bitkilerin karışımlarından oluşan Dermo skin patch jel yüzünüze ve vücudunuza herhangi bir zarar vermemektedir. Mevzuata ve Sağlık Bakanlığı’nın emirlerine uygun bir şekilde üretilip satılan bu ürün gerekli tüm onayları da almıştır. Ancak burada tüm herkesi uyarmakta fayda vardır ki piyasada çok sayıda yan sanayi ürün bulunmaktadır. Bu ürünler cilt sağlığına ciddi bir şekilde zarar verebilmektedir. Dolayısıyla orijinal hologram bulunan ürünlerden almanızı önemle tavsiye etmekteyiz.

Diğer Kapatıcılardan Farkı Nedir'

Kapatıcı satın alırken en çok dikkat edilen konuların başında elbette ki kapatıcının tonu gelmektedir. Zira kapatıcının teni ile kullanan kimselerin teninin uyumlu olmaması durumunda istenilen verim elde edilememektedir. Fakat dermo skin patch gibi jel kıvamlı olan ürünlerde böylesi bir durumun söz konusu olmadığını ifade etmek isteriz. Zira jel ürünler şeffaf bir niteliğe sahip olup tüm ten renklerine en iyi şekilde uygulanabilmektedir. Ayrıca kullanımının kolay olması, temizlemesinin oldukça pratik olması gibi özellikleri ile de diğer kapatıcılardan ayrıldığını da ifade etmek gerekir.

Nasıl Kullanılır'

Dermo skin patch jel kullanımı için öncelikle yüzünüzü temizlemeniz gereklidir. Ardından da jeli ince bir tabaka halinde bölgesel bir şekilde uygulamalısınız. Kapatmak istediğiniz lekeler üzerine sürdüğünüz jel kısa bir süre içerisinde kuruyacak ve lekeleri kapatacaktır. Ardından yüzünüze makyaj uygulamaya devam edebileceksiniz. Üstelik jel sürülen yer ile diğer yerler arasında herhangi bir ton farkı olmayacağını da ifade etmek gerekir. Dermo skin patch yorumlarını okuyarak da bunu anlayabilirsiniz.

Dermo Skin İle Hangi Lekeler Kapatılabilir'

Dermo skin jel yüzünüzde bulunan tüm lekeler için uygulanabilir. Pek çok kadının muzdarip olduğu sivilce lekeleri, gözaltı morlukları ve siyah noktalar gibi görülmesini istemediğiniz izlerin üzerine bu jeli sürebilirsiniz. Böylelikle özel gün ve gecelerde daha özgüvenli bir şekilde gezebilirsiniz. Gün sonunda ise yüzünüzden soyarak kolaylıkla çıkarabilirsiniz. İşte tüm bu ayrıcalıkları nedeniyle dermo skin patch kullanan kimselerin sayısı her geçen gün daha da çok artıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.