Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0684
%-0.15
Altın 2.309,700
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğlili Çocuklar Ata’sının İzinde

Çiğlili Çocuklar Ata’sının İzinde

Gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında bugüne kadar 200 öğrenciyi çeşitli tarihi ve kültürel gezilere götüren Çiğli Belediyesi, son olarak anaokulu ve kreş öğrencilerinin katılım gösterdiği Atatürk Müzesi gezisi düzenledi.

  • Ege Postası
  • 21.11.2019 - 10:10

Çiğli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe Çiğli’de yaşayan birçok anaokulu ve kreş öğrencisi katıldı. Gezide çocuklara, belediye personellerinden oluşan bir ekip eşlik etti. 78 yıldır halka açık olan müzenin tarihi ve hikayeleri uzman rehberler eşliğinde çocuklara anlatıldı. Çocukların merak ettiği sorular rehberler tarafından cevaplandı. Görevli personeller, yolculuk sırasında çocukların keyifli vakit geçirmesi adına çeşitli oyunlar da düzenledi.

Gezilerimiz sürecek

Tarihine sahip çıkan toplumların geleceğe sağlam adımlarla yürüyebileceğinin altını çizen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Tarihimizi ve tarihimize yön veren kahramanlarımızı gelecek nesillere en doğru şekilde anlatmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda "Atatürk'ün İzinde Adım Adım İzmir" projemizi sürdürüyoruz. Uşakizade Köşkü ve Belkahve Ata Anı Evi gezilerimizden sonra şimdi de çocuklarımızı Alsancak’ta bulunan Atatürk Müzesi’ne götürdük. Çocuklarımız, gün boyu keyifli vakit geçirirken tarihimizle ilgili bilgiler edindi. Üzerinde yaşadığımız toprakların ne tür zorluklarla ve kahramanlıklarla kazanıldığı bilincini çocuklarımıza aşılamak amacıyla sürdürdüğümüz gezilerimiz devam edecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.