Dolar 32,3664
%0.15
Euro 34,9649
%-0.29
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,15
%0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli teşkilatına Dağ hamlesi

Çiğli teşkilatına Dağ hamlesi

AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı’nda flaş bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz yıl teşkilat başkanlığından alınan ve kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilip uyarı cezası alan Ahmet Tok, tartışmalı bir kararla yeniden teşkilat başkanlığı görevine geri döndü. Tok'un göreve dönmesiyle ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın etkisinin olduğu iddia edildi. Disipline verilen o isim geri döndü!

  • Ege Postası
  • 21.09.2017 - 10:01

2016 yılının Şubat ayında AK Parti il yönetimi tarafından İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz’a hakaret ettiği gerekçesiyle teşkilatlardan sorumlu ilçe başkanlığı görevinden alınan ve ardından disiplin kuruluna sevk edildikten sonra uyarı cezası alan Ahmet Tok, sürpriz bir kararla eski görevine geri döndü. 

Binali Yıldırım'ı karşıladığı gün Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden alınmıştı.

Tok, dönüşüyle ilgili Egepostası'na şu açıklamayı yaptı;

"Geçtiğimiz süreç yaşandı bitti. Geçmişte yaşananlarla ilgili birşey söylemeye gerek yok. O defteri kapattık. Bundan sonra her zaman olduğu gibi teşkilatımızın başarısı için çalışmaya devam edeceğiz. Bizim teşkilatımıza  olan sevdamız mevki makamla ölçülmez. Ben AK Partiliyim. Partimiz bize ihtiyaç duyarsa geliriz, git derse gideriz. Bu süreçle ilgili, genel merkezimize  ve İzmir milletvekillerine teşekkür ederim." 

AK Parti'de il başkan yardımcısından suç duyurusu

AK Parti Çiğli'de 'Tok' krizi: Delican iftara katılmadı!

Çiğli'de Teşkilat Eski Başkanı disipline sevk edildi
 

HAMZA DAĞ ETKİSİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a yakınlığı ile bilinen Ahmet Tok'un yeniden teşkilatın başına gelmesinde Dağ'ın etkisinin oılduğu iddia edildi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz ile yaşadığı polemik nedeniyle disiplin kuruluna verilen Tok'un ihraç cezası almaması için Dağ devreye gimiş ve Tok Parti'den ihraç edilememişti.

DELİCAN YILMAZ'A SAHİP ÇIKMIŞTI

O dönem yaşanan olayların ardından AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar organizasyonunda Tok'un yer almasına İl Başkanı Bülent Delican ve il başkan yardımcıları tepki göstermiş, iftara katılmamış ve İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz'ın arkasında durmuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.