Dolar 32,3397
%0.28
Euro 35,1220
%0
Altın 2.312,910
%1.55
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'den ilk aday yola çıktı

Çiğli'den ilk aday yola çıktı

CHP Çiğli'de İlçe Başkanlığı için ilk aday yola çıktı. Erkan Akar adaylığını açıkladı. Küçük Çiğli Mahallesi'nde Belediye Başkanı Hasan Arslan ve İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu'na karşı delege seçimini kazanan Akar, bu fikrini beyaz listenin önderlerinden Ali Rıza Koçer, Aziz Buğa, Utku Gümrükçü ve Yüksel Arduç ile de paylaştığını belirtti. Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı'na karşı zafer kazanmıştı

  • Ege Postası
  • 11.10.2017 - 14:55

Halide DEMİR POLALI/EGEPOSTASI- Erkan Akar, adaylık açıklamasını, “Toplantılar yaptık. Bu toplantıların sonunda CHP Çiğli İlçe başkanlığına aday olmam gerektiği konusunda ortak bir fikre vardık. CHP’nin 2019’daki başkanlık yarışını göğüslemek için adayım. Desteklerinizi, fikirlerinizi ve güzel duygularınızı bekliyorum. Gelin el ele verip bu düzene artık bir son verelim” sözleriyle yaptı.

MAYIS AYINDAN BERİ BU ARKADAŞLARLA BİRLİKTE YÜRÜYORUZ

CHP Çiğli İlçe Başkanlığı adaylığını Ali Rıza Koçer, Aziz Buğa, Utku Gümrükçü, Yüksel Arduç ile de paylaştığını belirten Erkan Akar, “Bu fikrimi daha sonrasında eski ilçe başkanımız ve değerli büyüğüm Ali Rıza Koçer, Aziz Buğa, İl Başkan Yardımcımız Utku Gümrükçü, değerli büyüğümüz sevgili Yüksel Arduç ve Çiğli’de siyaset yapan dürüst olduğuna inandığımız pek çok arkadaşımızla paylaştım. Sağ olsunlar bu süreç için manevi olarak yanımda olacaklarını bildirdiler. Mayıs ayından beri bu arkadaşlarla birlikte yürüyoruz” diye konuştu.

KIRGINLIK VE KÜSKÜNLÜKLERİ BİR KENARA BIRAKALIM

Delege seçim sürecinde yaşanan kırgınlık ve küskünlükleri bir kenara koyma çağrısında bulunan Akar,, 2019 Başkanlık seçimlerine kenetlenmesi çağrısını da yaparak, “2019 Başkanlık Seçimi’ni hedefimize koyarak bugüne kadar çalışmalarımızı yaptık. 2019 Başkanlık Seçimi gerek CHP gerekse de Türkiye Cumhuriyeti devletinde laik, demokratik ve Atatürk ilke ve inkılapları ışığında her partili için son seçim olacak. 2019’daki seçim Türkiye Cumhuriyeti’nin kaderini teşkil ediyor. Bu bağlamda bugüne kadar kimseyi kırmadan, incitmeden çalışmalarımızı yaptık ve Çiğli’nin pek çok mahallesinde başarılı çalışmalar yaptık. Bu saatten sonra bize düşen kimseyi ötekileştirmeden, yaşanan kırgınlık ve küskünlükleri bir kenara bırakarak 2019’daki Başkanlık seçimlerine kenetlenmektir. Bu bağlamda CHP’nin Çiğli İlçe Başkanlığı’na adayım” diye konuştu.

SİZDEN TEK BİR RİCAM VAR

Sözlerini, “Yaşamım boyunca kimseyi ötekileştirmedim. Kimseye mezhepsel ayrımcılıkta bulunmadım. Dürüstlüğü ilke ve inkılaplarım arasına koyarak yaşantımı sağladım. Aileme, Akar soyadına, Çiğli’deki yoldaş, eşime, dostuma, CHP’lilere ve İzmir’e örnek bir başkanlık yapmak istiyoruz” şeklinde sürdüren Erkan Akar,  yaptığı adaylık açıklamasını, “Seçim sürecinde küsenler, kırgınlıklar oldu. Bunları bir kenara bırakmamız gerekiyor. Bizim bir hayalimiz var; her fert özgür ve ilkeli yaşamak zorunda. Bunu sağlamak için yola çıktık. Sizden bir tek ricam var. 2019 seçimlerine hazırlamak için bundan sonraki süreçte bir arada olmayı istiyorum” şeklinde sonlandırdı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.