Dolar 32,4448
%0.39
Euro 35,1039
%0.11
Altın 2.324,340
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de sağlık çalışanlarının çocuklarına hediye

Çiğli'de sağlık çalışanlarının çocuklarına hediye

Çiğli Belediyesi tarafından Koronavirüs salgınına karşı Çiğli'deki hastanelerde büyük özveriyle görev yapan sağlık emekçilerinin çocuklarına boyama kitapları seti hediye edildi.

  • Ege Postası
  • 02.04.2020 - 10:22

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlerin üst seviyeye çıkarıldığı Çiğli'de, Başkan Utku Gümrükçü sağlık emekçilerinin yanında olmaya devam ediyor. Çocuklarda çevre bilinci oluşturmak amacıyla hazırlanan boyama kitapları seti, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Çiğli'deki hastanelerde görev yapan sağlık emekçilerinin çocuklarına teslim edildi. Zamanlarının büyük çoğunluğunu çocuklarını göremeden geçirdiklerini ifade eden sağlık emekçileri, Çiğli Belediyesi'nin hayata geçirdiği bu uygulamanın kendileri için moral olduğunu belirttiler.

Başkan Gümrükçü, sağlıkçıların yanında olmaya devam ediyor

Koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık emekçilerinin yanında olmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Gümrükçü, "Sağlık emekçilerimizi virüsten korumak adına maske ve yüz siperliği üretiminde bulunduk. Bağışıklık sistemlerini güçlü tutmak için ilçemizdeki hastanelere kivi ve portakal gönderdik. Futbol A takımımızın kullandığı tesisin yatakhanesini bu süreç boyunca kendilerine tahsis ettik. Son olarak da bu dönemde çok fazla zaman ayıramadıkları çocuklarına, çevre bilincini geliştirecek boyama kitapları hediye ettik. Çiğli Belediyesi olarak, bu süreç sona erene kadar sağlık emekçilerimizin ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenmeye devam edeceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.