Dolar 32,5670
%0.17
Euro 34,7793
%0.33
Altın 2.413,600
%-0.79
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli’de örnek kampanya! Dolarını bozdurana Türk Bayrağı

Çiğli’de örnek kampanya! Dolarını bozdurana Türk Bayrağı

ABD Başkanı Trump’ın Türkiye’ye dolar üzerinden uyguladığı ekonomik yaptırımlar nedeniyle doların spekülatif artışına tepki gösteren Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altınkulaç ve yönetim kurulu üyeleri, kuyumcuya giderek yüzer dolar bozdurdu. Başkan Altınkulaç, dövizini bozdurana Türk bayrağı hediye ettiklerini belirterek, “Türk parası artık başımızın tacı. Çiğli olarak dolarını bozdurana bayrak hediye ediyoruz” diye konuştu. Çiğli’de örnek kampanya!

  • Ege Postası
  • 14.09.2018 - 13:07

EGEPOSTASI-Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altınkulaç, dövizini bozdurana Türk bayrağı hediye etme kampanyası başlattı. Kampanya açılışını sembolik olarak 100 dolar bozdurarak başlatan oda başkanı Altınkulaç ve yönetim kurulu üyeleri, kampanyayı sosyal medya hesaplarından da duyurdu.

TÜRK PARASI ARTIK BAŞIMIZIN TACI 

Mehter marşı eşliğinde başlayan kampanya açılışında, elindeki dolarları yere atan Arif Altınkulaç, “Çiğli olarak dövizini bozdurana bayrak veriyoruz. Türk parası başımızın tacı. Al paranı nerene sunarsan sun. Türk parası artık başımızın tacı. Cumhuriyetten bugüne kadar TL ile ticaret yaptık, iş yaptık. Dolar bir araçtır sadece” ifadelerini kullandı.

ŞU ANA KADAR 200’Ü AŞKIN BAYRAK HEDİYE ETTİK

Oda olarak dolarını bozduran vatandaşlara makbuz ibraz etmeleri durumunda Türk bayrağı da hediye ettiklerini dile getiren Altınkulaç, geçen hafta başlayan kampanya süresince 200’ü aşkın vatandaşın kampanyaya katıldığını ve kendilerine Türk Bayrağı hediye ettiklerini söyledi.

TÜRK LİRASINA DESTEK VERMEK AMACIYLA KAMPANYA BAŞLATTIK

Kampanya hakkında bilgi veren Başkan Arif Altınkulaç,  “Ülkemizde ekonomik kriz çıkarmak ve TL’yi değersizleştirmek isteyenler güçlere karşı ülke olarak birlik ve beraberlik içinde karşı durmamız lazım. Bu bir ekonomik savaştır. Bizler de dolara karşı bir savaş vermeliyiz. Bizde bu konuda milli paramız Türk Lirasına destek vermek amacı ile böyle bir kampanya düzenliyoruz. Çağrımızdır... Herkes katılsın isteriz. Arif Altınkulaç, esnaflarla bir araya gelip böyle bir karar aldık. Sembolik olarak dolar bozdurduk. Vatandaşlar da ellerindeki dolarları,dövizleri bozdurmaya davet ettik. Makbuz getirdiği takdirde türk bayrağı hediye edeceğiz. Şu ana kadar 200 bayrak dağıttık. Türk paramız yabancı paralardan daha değerli. Herkes taşın altına elini koymalı. Ağlamak, sızlanmak zamanı değil. Aşılması gereken bir durum var. Bu memleket bizim. Moral bozulacak bir durum yok, birlik olunması lazım” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.