Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de muhteşem sergi

Çiğli'de muhteşem sergi

Çiğli Belediyesi görsel sanatlar kursiyerlerinin birbirinden güzel eserlerinin sergilendiği üç boyutlu pano, ahşap boyama ve seramik sergisi göz kamaştırdı.

  • Ege Postası
  • 12.04.2016 - 10:03

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan çok sayıda sanat ve el beceri kurslarından üç boyutlu pano, ahşap boyama ve seramik kursiyerlerinin yılsonu sergisi yoğun katılımla belediye sergi salonunda açıldı. Serginin açılışını Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, eşi Ergül Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, meclis üyeleri ve kursiyerler yaptı. Kış dönemi kurslarına katılan 52 kursiyerin bir yıllık emeğinin sergilendiği sergi büyük beğeni topladı. Kurs eğitmeni Martıgül Kalkan, Başkan Hasan Arslan’a kendilerine verdiği desteklerden dolayı el yapımı duvar saati hediye etti.

Serginin açılışını yapan Başkan Hasan Arslan serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere ve kursiyerlere teşekkür ederek, “Kursiyerlerimizin emekleri bizim için çok kıymetli. Çok güzel eserler meydana getirmişler. Hepsini yürekten kutluyorum. Biz halka dönük belediyeyiz ve halka hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Çiğli Belediyesi’nin düzenlediği görsel sanatlar kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler katılım belgelerini Başkan Hasan Arslan’ın elinden aldı. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve davetliler serginin açılışından sonra sergiyi gezdiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.