Dolar 32,3344
%0.26
Euro 35,0268
%-0.27
Altın 2.302,770
%1.11
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli’de masai Uğur Mumcu Mahallesinde başladı

Çiğli’de masai Uğur Mumcu Mahallesinde başladı

Çiğli Belediyesi, vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği “Şafak Mesaileri”ne Uğur Mumcu ve İnönü mahallesi ile devam etti. İki mahallede vatandaşlarla buluştu

  • Ege Postası
  • 24.07.2019 - 09:49

Yerinde hizmet anlayışıyla halkın arasında olmaya özen gösteren Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediyenin ilgili müdürleri eşliğinde güne saat 06.30’da Uğur Mumcu Mahallesi’nde işlerine gitmek üzere duraklarda bekleyen vatandaşlarla selamlaşarak başladı.

Vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen ve yerinde görerek inceleyen Başkan Gümrükçü, eksiklerin giderilmesi noktasında gerekli talimatları verdi ve öncelikli sorunların çözülmesi için çalışmaları başlattı.

Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Hıdır Işık’ın katılımıyla mahalle esnafları ziyaret edildi. Daha sonra yapımı devam eden park ve yol yapım çalışmalarını kontrol eden Başkan Gümrükçü, hizmete girmek için gün sayan Uğur Mumcu Semt Merkezi’ni de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.