Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli’de Akar adaylıktan vazgeçmedi

Çiğli’de Akar adaylıktan vazgeçmedi

CHP Çiğli İlçe Kongresi’ne 1 hafta kala Beyaz Listeden aday sayısı 2’ye yükseldi. Ön yoklamadan 8 oy aldığı ifade edilen Erkan Akar bugün adaylığını açıklayacağını duyurdu. Ön yoklamadan 8 oy aldı

  • Ege Postası
  • 11.12.2017 - 13:23

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Çiğli İlçe Örgütü’nde muhalif beyaz listeyi destekleyen delegasyon arasında yapılan ön yoklamadan dün 237 oy ile çıkan Utku Gümrükçü’nün bu hafta içinde adaylığını açıklaması beklenirken, aynı yoklamadan 8 oy alan Erkan Akar’ın bugün adaylığını açıklayacağını duyurması şaşkınlık yarattı.

Akar önceki hafta olumsuz gelişmeler yaşandığını ifade ederek adaylığını açıklayacağını belirtirken, “Ben beyazın adayıyım. Başka listelere gönül veren arkadaşlarımızın da desteğini isteyeceğim. Arkadaşlar 8 oy çıktığını söylemişler bir de benim oyum var 9. Şerefimizle, namusumuzla kongreye çıkar, barışçıl mesajlarımızı veririz. Bu 8, kongrede en az 210 oya döndürmek için 6 gün boyunca çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu.

NE OLMUŞTU'

CHP Çiğli İlçe Başkanlığı seçimi için mahalle delege seçimlerinde Beyaz listede uzlaşan isimlerin bir mutabakat imzaladığı ancak bu mutabakata uyulmadığı iddia edilmişti. Başkan adayı Akar, "Aziz Buğa ve Ali Rıza Koçer’de bulunacağını bildiğim bu metnin fotoğrafının alındığını ve delegeler arasındaki seçim henüz 3, 4 mahallede bitmişken dün gece WhatsApp üzerinden Egekent delegelerine gönderildiğini hayretler içerisinde öğrendim. Bu durum beni derinden yaralamış ve büyük bir hayal kırıklığına yol açmıştır" demişti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.