Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli Belediyesi halk oylamasına sundu... Sizce logo hangisi olmalıdır'

Çiğli Belediyesi halk oylamasına sundu... Sizce logo hangisi olmalıdır'

Çiğli Belediyesi tarafından başlatılan ödüllü “Logo Yarışması” ile katılımcılardan gelen tasarımlar arasından finale kalan 3 logo ve mevcut logo halk oylamasına sunuldu. Yeni logo için halk oylamasına katılmak isteyen vatandaşlar 4 Aralık Çarşamba günü saat 17.30’a kadar oylarını kullanabilecek. Çiğli Belediyesi halk oylamasına sundu

  • Ege Postası
  • 30.11.2019 - 09:29

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen logo tasarım yarışmasına akılda kalıcılığı ve işlevsel niteliğiyle Çiğli’nin tarihi, sosyolojik ve kültürel yapısının anlatıldığı evrensel değerlerle üretilmiş 339 eser katıldı. Birbirinden değerli bilim ve sanat  insanlarından oluşan jüri tarafından yapılan hassas elemeler sonucunda üç logo tasarımı finale kaldı. Finale kalan eserler ile belediyenin mevcut logosu halk oylamasına sunuldu.

Çiğli’nin logosunu belirlemeye katkı sunmak isteyen vatandaşlar 4 Aralık’a kadar Çiğli Belediyesi’nin http://cigli.bel.tr/bilgilendirme/Logo-Yarismasi-Halk-Oylamasi.html adresinden oylamaya katılabilecek. Yapılacak oylamada en fazla oyu alan tasarım Çiğli Belediyesi’nin yeni logosu olacak.

Jüri’de uzman isimler yer aldı

Logo yarışmasının jüri üyeleri arasında Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İAOSB Bölge Müdürü Doğan Hüner, Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Grafik Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Ömer Durmaz, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Doç. Dr. Ekin Boztaş, Katip Çelebi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nden Doç. Dr. Uğur Bakan, Yaşar Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Emre Yıldız, İzmir Reklamcılar Derneği’nden Semih Akın Tozlu, Karikatürist Ömer Çam ve Heykeltraş Ekin Erman yer aldı.

Ödüller Dağıtılacak

Halk oylamasının birincisi 7.500 TL, ikincisi 5.000 TL, üçüncüsü ise 2.500 TL ödül alacak. Jüri tarafından belirlenen diğer 3 kişiye ise 1000 TL mansiyon ödülü verilecek.

Başkan Gümrükçü: “Yeni logomuz Çiğli’yi anlatacak”

Başkan Utku Gümrükçü, Çiğli’nin fiziki, tarihi ve kültürel olarak farklı zenginlikleri bünyesinde barındırdığını belirterek, “Çiğlimiz her yönüyle değişiyor ve gelişiyor. Kentimize, bu değişimi anlatan yeni bir logo kazandırmak istiyoruz. Bunu da 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın katılım gösterebileceği bir yarışmayla yapacağız. Yarışmanın birinci etabında yer alan jürimizde birbirinden değerli bilim insanları ve sanatçılar yer aldı. Finale kalan eserler içinden yeni logomuz ise başlattığımız halk oylaması ile belirlenecek. Tüm vatandaşlarımızı logomuzu belirlemeyle davet ediyorum” dedi.

Halk oylamasına katılmak için adres:

 http://cigli.bel.tr/bilgilendirme/Logo-Yarismasi-Halk-Oylamasi.html

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.