Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ÇİBEM’e başvurular başladı

ÇİBEM’e başvurular başladı

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi (ÇİBEM) tarafından, 2019 – 2020 eğitim öğretim döneminde açılacak derslere katkı kursları için kontenjan belirleme sınavına başvurular başladı. Halen ilkokul 4. sınıf, ortaokul 5, 6, 7, 8. sınıf ve lise 9, 10 ile 11. sınıfta eğitim gören öğrenciler 17 Haziran’a kadar sınav başvurularını yapabilecekler. ÇİBEM’e başvurular başladı

  • Ege Postası
  • 21.05.2019 - 10:00

Çiğli Belediyesi tarafından çeşitli alanlarda eğitim vermek üzere açılan ÇİBEM’de, ortaokul ve lise öğrencileri için verilen derslere katkı kursları önümüzdeki eğitim öğretim döneminde devam edecek.  Çiğli Belediyesi’nin eğitime destek projelerinden biri olan eğitim merkezinde, çeşitli branşlarda verilecek derslere öğrenci kabul edilecek. 

EĞİTİM VE DERS MATERYALLERİ ÜCRETSİZ

Eğitimin ve ders materyallerinin ücretsiz olduğu kurslara bu yıl büyük yoğunluk yaşandı. Halen bin 200 öğrencinin devam ettiği ÇİBEM’de öğrenciler, matematik, fizik, kimya, biyoloji, Türkçe, tarih, coğrafya, felsefe, İngilizce, fen bilimleri ve sosyal bilgiler derslerini alıyorlar.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ: EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, belediye hizmet politikalarından birinin eğitim alanında yapılacak hizmetler olduğuna dikkat çekti. Çiğlili öğrencilerin eğitimlerine katkı sunmak amacıyla açılan ÇİBEM’e yoğun talep yaşandığına dikkat çeken Başkan Gümrükçü, çocuk ve gençlere yönelik eğitim hizmetlerine öncelik vereceklerini söyledi. Başkan Gümrükçü sözlerini şöyle sürdürdü; “Eğitimci bir ailenin çocuğu olarak eğitime çok önem veriyorum. Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezinde öğrencilerin derslerine katkı sunmak amacıyla dersler veriliyor. Önümüzdeki yıl da bu hizmet devam edecek. ÇİBEM eğitimlerinden yararlanmak isteyen öğrencilerimiz 17 Haziran’a kadar belediyemize gelerek sınav kayıt başvurularını yapabilirler. Çocuklarımızın hem derslerine destek vereceğiz, hem de onları sınavlara hazırlayacağız” dedi.

Sınav son başvuru tarihi: 17 Haziran 2019

Sınav için gerekli evraklar: Öğrenci ve nüfus cüzdan fotokopisi, öğrenim belgesi ile ikametgah belgesi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.