Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’ye Urla’da soğuk duş: Oyumuzu ziyan ettiniz

CHP’ye Urla’da soğuk duş: Oyumuzu ziyan ettiniz

CHP'nin Urla Belediyesi'ne kayyum atanması sonrası, kayyuma tepki göstermek, birlikte hareket etmek ve dik duruş sergilemek için düzenlediği Genel Merkez düzeyinde katılımlı Urla Belediye Meclisi CHP Grup toplantısı adeta soğuk duş etkisi yarattı. Dün gerçekleşen toplantının gergin anları kameralara yansıdı... CHP’ye Urla’da soğuk duş!

  • Ege Postası
  • 04.01.2020 - 16:29

EGEPOSTASI - CHP’nin beklentinin aksine oldukça gergin geçen Urla Belediye Meclisi CHP Grubu toplantısında partililer Genel Merkez yetkilileri  ve İl Yönetimi’ne sert tepki gösterdi. Kayyum kararından tam üç hafta sonra yapılan toplantı için çok geç kalındığını savunan partilileri, Başkan Tunç Soyer ve İl Başkanı Deniz Yücel’in ‘Meclis toplantıları zamanını bekledik’ yanıtı da yatıştıramazken, yaklaşık 20 dakikalık bir kaos ortamı yaşandı.

Salonda yer yer gerilimler ve karşılıklı atışmalar yaşanırken bir partili kadın mikrofonu kaparak Urla’daki adaylık belirleme sürecine tepki gösterdi. Adı öğrenilemeyen partili kadın üyenin sözleri ortalığı karıştırırken, Tacettin Bayır’la karşılıklı söz düellosu yaşandı.

Toplantı salonundaki kaos Belediye Başkın Tunç Soyer'in 20 meclis üyesinin arasından bir kişinin temsili belediye başkanı seçilmesi teklifiyle geride kaldı.

TACETTİN BAYIR İLE PARTİLİ KADIN ÜYE ARASINDA YAŞANAN DİYALOGLAR ŞÖYLE:

Partili Kadın Üye: Ben seçim öncesi aday adayı yapıldığı zaman kulağıma gelen söylentiler vardı. Ben 2012’den beri Urla’da yaşayan bir vatandaşım. Bunlar benim kulağıma geldi halde neden.

Tacettin Bayır: Burası mahkeme salonu mu

Partili Kadın Üye: bu sorular sizin kulağınıza gelmedi mi '

Tacettin Bayır: burası mahkeme salonu değil hanımefendi. burası mahkeme salonu değil yapmayın.

Partili Kadın Üye:  Bitmedi daha lütfen. milletvekilim lütfen. Ben burak başkanı yargılamıyorum. ben de karşıyım kayyuma. kayyuma karşı olarak mücadele edeceğim. ama sizlere de bir sözüm var. bu benim kulağıma geldiği zaman ben kendim Burak Başkanı uyardım aday adayıyken daha. Bunlar benim kulağıma geldi. tedbirini al. varsa böyle bir şey çık genel merkezle konuş. Bunu kendisi orada yatıyor biliyor konuştuğumu. ama bunlar sizin kulağınıza gelseydi...

Tacettin Bayır: Yapmayan, yarın beraat ederse bu lafları geri alacaksın

Partili Kadın Üye: Oyumuzu ziyan ettiniz

Urlu Hakan Özbadur: Burada Anayasımızın masumiyet karinesi var. Hiç kimse hüküm giymeden suçlanamaz. Başkanımız konusunda inancımız var. Rica ediyorum kayyuma karşı vereceğimiz tepkileri burada konuşalım. Başkanımızın hızlı ve adaletli bir şekilde yargılanmasını burada konuşalım. Lütfen rica ediyorum.





 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.