Dolar 32,3363
%0.17
Euro 35,1823
%0
Altın 2.245,710
%0.1
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'ye gazeteci başkan

CHP'ye gazeteci başkan

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'na yönetim kurulunun ortak kararıyla gazeteci kökenli Çağlayan Bilgen, getirildi. Bilgen, yerel seçim öncesi kimseyi ötekileştirmeden ekip ruhuyla hareket edeceklerini ve Güzelbahçe’de CHP bayrağını yine dalgalandıracaklarını belirtti. Yönetimin ortak kararıyla...

  • Ege Postası
  • 18.10.2018 - 13:26

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASTI-CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam’ın meclis üyesi aday adayı olmak için görevinden istifa etmesi üzerine boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna Çağlayan Bilgen getirildi. 

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı olan gazeteci kökenli Çağlayan Bilgen, ilçe yönetim kurulu üyelerinin ortak kararıyla ilçe başkanlığı görevine layık görülmekten onur duyduğunu belirterek, genel merkez ve İl Başkanı Deniz Yücel’in de onayıyla resmen görevine başladığını söyledi.

CHP BAYRAĞINI GÜZELBAHÇE BURÇLARINDAN İNDİRMEYECEĞİZ

Rozetini Başkan Vekili Filiz Ayvalıoğlu'nun taktığı Bilgen, Egepostası’na yaptığı değerlendirmede “İlçe başkanımız belediye meclis üyeliği aday adaylığı için istifa etti. Yönetim kurulundaki arkadaşlar beni bu onurlu göreve layık gördü. İlçe örgütümün aldığı karar il örgütüne iletildi. Genel merkez de il de bu kararı onayladı ve resmen görevimize başlamış olduk. Amacım kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, koltuk kavgasına meydan vermeden seçimlerden zaferle çıkmak. CHP’nin ilçemizdeki oyunu daha da artırmak için çalışacağız. CHP bayrağını Güzelbahçe burçlarından indirmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.