Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP YDK'sından İzmir'le ilgili flaş kararlar

CHP YDK'sından İzmir'le ilgili flaş kararlar

CHP Yüksek Disiplin Kurulu, İzmir İl Disiplin Kurulu'nun ceza yağdırdığı Çiğli'den 5 ismin cezasını değiştirdi. CHP YDK'sından İzmir'le ilgili flaş kararlar

  • Ege Postası
  • 28.07.2016 - 20:08

EGE POSTASI - Çiğli Belediye Başkanı CHP'li Hasan Arslan’a muhalif tavır sergileyen dört meclis üyesi ve Arslan'ı sosyal medya üzerinden eleştiren Aziz Buğa hakkında Yüksek Disiplin Kurulu nihai kararı verdi.

CHP İzmir İl Disiplin Kurulu meclis üyelerinden Erkan Tuncer ve Süleyman Karadağ'a kesin ihraç, Yusuf Çoban, Mustafa Avdan'a kınama ve yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı olan Aziz Buğa'ya da geçici ihraç (2 yıl) cezası vermişti. 5 isim YDK'ya itiraz etmişti. YDK geçtiğimiz ay savunmalarını dinlediği 5 isimle ilgili son kararı gerçekleştirdiği toplantısında verdi.

CEZALAR DEĞİŞTİ

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre YDK'da Süleyman Karadağ'ın kesin ihracı, geçici ihraca (2 yıl) çevrildi. Kesin ihraç cezası alan Erkan Tuncer ile geçici ihraç cezası alan Aziz Buğa'nın cezaları uyarıya çevrildi. Yusuf Çoban ve Mustafa Avdan'ın kınama cezaları da uyarıya çevrildi. Kararların oy çokluğuyla alındığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.