Dolar 32,4960
%-0.14
Euro 34,9480
%0.34
Altın 2.427,630
%0.18
Bist-100 9.795,00
%0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP, üyelerini sanal ortamda da örgütledi

CHP, üyelerini sanal ortamda da örgütledi

Genel Merkez, il ve ilçe başkanlıklarında ‘bilişimden sorumlu başkan yardımcılığı’ birimini kuran CHP, İzmir’de bir ilki gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 08.11.2012 - 10:26
İZMİR -Genel Merkez, il ve ilçe başkanlıklarında ‘bilişimden sorumlu başkan yardımcılığı’ birimini kuran CHP,  İzmir’de bir ilki gerçekleştirdi. ‘Seçmen yönetim sistemi’ (SYS) isimli bilgisayar programı ile İzmir’deki 135 bin üyesinin cinsiyetini, yaşını, mesleğini, doğum yerini belirleyen tek tuşla mesleklerine göre üyelerine ulaşabilen CHP’nin, örgütlenme hızını artırmayı hedefliyor. Bilişimden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serdar Sandal, “Baro seçimleri yapıldığında tek tuşla ne kadar avukat üyemiz varsa örgütleneceğiz. Esnaf odası seçimlerinde de aynı şekilde. Mesleki sorunlarda örgütlenerek, duyarlılığı artıracağız. Cinsiyetlerin ayrışması kadına yönelik sorunlara karşı verilecek tepkide büyük önem taşıyor. Üyelerin demografik yapısı, doğum yerleri kullanılacak propaganda dilinde etkili olacak. Yaşamın her alanında partililerimizle birlikte etkinlik göstereceğiz. Herkes birbirinden haberdar olacak. Model şu an itibariyle bir ilk” dedi. 
Tescilli demokrat gönüllü oldu
Demokrat Parti’de (DP) 10 yıl İzmir İl Başkanlığı yapan Turan Arınç, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’i ziyaret etti. Arınç, “Aktif siyaset düşünmüyorum ama gönülden CHP için çalışıyorum. AK Parti hızla yükleniyor. Kaleyi kaptırmamak lazım” dedi. Arınç, Engin’e, “CHP için yıllardır gönülden çalışıyorum. İzmir kale. İnşallah elden çıkarmayız” mesajı verdi. (Elif DEMİRCİ-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.