Dolar 32,5874
%0.35
Euro 34,8352
%0.3
Altın 2.507,260
%0.92
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Tire'de üç yönetici istifa etti

CHP Tire'de üç yönetici istifa etti

CHP Tire’de, uzun süredir İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’a muhalif hareket eden ilçe yöneticileri Derya Çolakoğlu, Ersin Güngör ve Vedii Uysal görevlerinden istifa etti. İlçe Başkanı: Geç kalınmış, doğru karar

  • Ege Postası
  • 26.10.2016 - 16:37

EGEPOSTASI – CHP İzmir’in en sancılı ilçeleri arasında yer alan, geçtiğimiz aylarda olağanüstü ilçe kongresi için imza girişiminin de yaşandığı Tire’de sürpriz bir gelişme yaşandı.

Uzun süredir İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’a muhalif olan, olağanüstü kongre için de imza veren ilçe yöneticileri Derya Çolakoğlu, Ersin Güngör, Vedii Uysal istifa etti. Egepostası’na istifalarla ilgili konuşan İlçe Başkanı Şenoyar, “İstifaları hayırlısı oldu. Uzun süredir amaçları üzüm yemek değil bağcıyı dövmekti. Olağanüstü kongre için imza vermişlerdi. İmza verdikten sonra istifa etmeleri gerekirdi. Ancak bunu yapmamışlardı. Bugün isitfa ettiler. Geç ama doğru alınmış bir karar. Biz köylerde, sokakta, alanlarda çalışırken, ilçe binamızda vatandaşlarımıza yönelik kurslar verirken, kendileri hiçbir çalışmada yer almadı. Toplantılara da sık gelmiyorlardı. İstifaları herhangi bir sıkıntı yaratmaz. Biz yolumuza devam edeceğiz. 13 yedek üyemiz var. Yedeklerden üç isim yönetime girecek. Aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

İstifa eden isimler yaptıkları açıklamada İlçe Başkanı'nı başarısız bulduklarını ve örgütle uyumlu çalışmadığını iddia etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.