Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP seçim bürosuna saldırıya iki gözaltı daha

CHP seçim bürosuna saldırıya iki gözaltı daha

İzmir Bayraklı ilçesinde CHP'nin seçim ofisine yönelik silahlı saldırıya ilişkin iki kişi daha gözaltına alındı. CHP'nin seçim bürosuna saldırı soruşturması genişliyor

  • Ege Postası
  • 11.03.2019 - 13:10

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, CHP'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'ne düzenlenen ve 2 kişinin hafif yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 3'e yükseldi.

Cumartesi günü saat 14.30 sıralarında, Yamanlar Mahallesi’ndeki CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’ne bir taksiden ateş edildi. Saldırıda, merkezde bulunan partililerden Batuhan Gül bacağından, Hakkı Bolat dirseğinden vurularak yaralandı. Yaralılar, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olayın ardından polis, B.A.'yı gözaltına aldı. Çeşitli suçlardan poliste kaydı bulunduğu ortaya çıkan B.A.'nın, saldırıyı, CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı Serdar Sandal'dan randevu alamadığı için gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Soruşturmayı genişleten İl Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, saldırının düzenlendiği taksinin şoförü ile adı açıklanmayan bir şüpheliyi de gözaltına aldı. 3 şüphelinin emniyetteki sorguları sürüyor.

İzmir Valiliği, silahlı saldırının siyasi ve terör boyutunun bulunmadığını açıklamıştı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.