Dolar 32,3443
%0.08
Euro 34,9833
%-0.23
Altın 2.321,270
%0.04
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP 'sahte seçmen' avında

CHP 'sahte seçmen' avında

16 Nisanda yapılacak olan ve Başkanlık sistemine geçişi de içeren, Anayasa değişikliği paketinin oylanacağı Referandum için, farklı alanlarda hızlı çalışmalar yürüten CHP İzmir İl Başkanlığı, Sahte seçmen avına çıktı. Afiş ve ilanlarla İzmirlileri bilgilendirecekler

  • Ege Postası
  • 16.02.2017 - 15:22

Geçen seçimlerde boş arsalarda, metruk binalarda ve bir çok apartmanda sahte seçmenlere rastlandığı hatırlatan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, sahte seçmenlere yönelik hazırladıkları afiş ve ilanlarla İzmirlileri bilgilendireceklerini söyledi. Güven açıklamasında şunları belirtti.

CHP'li Güven: İzmir'de MHP 'hayır' oyu verecek

TÜRKİYE İÇİN HAYIR, EN HAYIRLISI.

Referandum çalışmalarında biz partimiz adına bir çalışma yürütmüyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi bu referandumda çıkacak sonuç ülkemizin, cumhuriyetimizin ve birliğimizin geleceğini tayin edecektir. Böylesine önemli bir seçimde gördüğüm kadarıyla Hayır'dan yana tavır koyan hiç kimsenin siyasi bir beklentisi, makamını sağlamlaştırmak ve yükseltmek gibi bir kaygısı yok. Tabi bunu ,Evet için kampanya yürüten siyasiler ve partileri için söylemek mümkün değil. İzmirlilerin ve tüm halkımızın bu ayrımı şimdiden yaptığını görüyorum. Bu durum Hayır'ın kazanması için son derece olumlu. Türkiye İçin Hayır, en hayırlısı olacak bunu her geçen gün daha çok vatandaşımız anlıyor.

SAHTE SEÇMEN İÇİN AFİŞ

12 Şubat'ta "İzmir Hayır Diyor" kampanyasının resmi startını verdiklerini ve bunun herhangi bir partinin değil İzmir'in kampanyası olduğunu ifade ederek "Kampanyanın şekillenmesi ve yürütülmesi İzmir^deki tüm kesimlerin katkısıyla oluyor. Vatandaşlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşları bizlere sürekli olarak kampanya ile ilgili öneriler ve projeler sunuyor. Buradan da anlaşılıyor ki, İzmir referandum da hayır demek için hazır ve çalışıyor. İzmirliler  sokaklarda, metroda, vapurda, sosyal medyada "Hayır" kampanyasını kendileri yürütüyor.Bizlerde yapacağımız çalışmalarda vatandaşlarımıza bazen tavsiyelerde bulunuyor, bazen de seçimin adil bir ortamda geçmesi için yardımlarını istiyoruz. Seçimlerde sahte seçmenlerin ve usulsüzlüklerin önüne geçmek içinde vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve kendi isimlerini listelerden kontrol etmelerini sağlamak için bir afiş çalışması yaptık. Bu afişle, vatandaşlarımızdan apartmanlardaki seçmenleri kontrol etmelerini, apartmanda yaşamayan bir isime, sahte seçmene rastlarlarsa da bizlere ulaşmalarını istiyoruz. Geçmiş seçimlerde boş arsalarda, metruk binalarda ve bir çok evde sahte seçmenlere rastlanmıştı. Bu çalışmamızla İzmirlilerle birlikte bu sahteciliğin önüne geçeceğiz. İnanıyorum ki vatandaşlarımızda, Hayır oylarına sahip çıkacak, İzmir'de ve kendi apartmanlarında sahteciliğe izin vermeyeceklerdir" dedi.

Asuman Ali Güven, referandum boyunca sokaklarda, semt pazarlarında ve sosyal medya da farklı ve  hayır'lı  çalışmalara imza atacaklarını da sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.