Dolar 32,5674
%0.17
Euro 34,7084
%0.13
Altın 2.411,100
%-0.89
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP PM'ye giren Devrim Barış Çelik'ten ilk açıklama: Yılmadan, usanmadan, yorulmadan...

CHP PM'ye giren Devrim Barış Çelik'ten ilk açıklama: Yılmadan, usanmadan, yorulmadan...

CHP'nin 37'nci Olağan Kurultayında İzmir örgütünden Parti Meclisi'ne giren Devrim Barış Çelik ilk açıklamasını sosyal medyadan yaptı. Gurur duyduğunu ifade eden Çelik, "Gençlik kollarında başlayıp, Çevre Sokakta yetiştiğim partimin, karar organı Parti Meclisi’ne seçilmekten onur, gurur ve mutluluk duyuyorum. Yeni seçilen kadrolarıyla, yılmadan, usanmadan, yorulmadan bu kararlılıkla çalışacağız" dedi.

  • Ege Postası
  • 27.07.2020 - 11:04

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 80 kişilik anahtar listesinde yer alan Devrim Barış Çelik 612 oy alarak 34. sırada partinin kurultaydan sonra en yetkili organı Parti Meclisi'ne seçildi.

Seçilmesinin ardından sosya medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan Çelik şunları söyledi;

"1- Cumhuriyet Halk Partisi’nin 37. olağan kurultayı, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi’ni 200. yüzyıla taşıyacak ve iktidar yürüyüşümüzü başlatacak olan kurultaydır.

2- Bu kurultay, Türkiye’yi çağdaş uygarlığa ulaştırma ve onu aşma kararlılığını ortaya koyan kurultaydır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Parti Meclisi, yeni seçilen kadrolarıyla, yılmadan, usanmadan, yorulmadan bu kararlılıkla çalışacaktır.

3- Ayrıca benim için bu kurultay, dayanışmanın, gönüllülüğün ve yoldaşlığın ne kadar kıtmetli olduğunun da bir göstergesidir.

4-Gençlik kollarında başlayıp, Çevre Sokakta yetiştiğim partimin, karar organı Parti Meclisi’ne seçilmekten onur, gurur ve mutluluk duyuyorum.

5-Başta, kararlı tutumu ve kıymetli karkılarından dolayı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, seçilebilmem için çaba gösteren cefakar ve vefakar örgütüme, seçilmemi sağlayan kurultay delegelerimize ve heyecanları hiç eksilmeyen yol arkadaşlarıma müteşekkirim."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.