Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP, PM toplantısını erkene çekmişti... 8 ilçe açıklanacak mı'

CHP, PM toplantısını erkene çekmişti... 8 ilçe açıklanacak mı'

CHP Genel Merkezi 24 Aralık'ta yapacağını duyurduğu PM toplantısını İYİ Parti ile ittifak görüşmelerinde uzlaşı sağlanması üzerine 18 Aralık tarihine çekmişti. PM’de; Bursa, Adana ve Antalya’da yarışacak isimler ile Ankara, İstanbul ve İzmir’in CHP’nin elinde olmayan ilçe adaylarının açıklanması bekleniyor. Genel Merkez, PM toplantısını erkene çekmişti...

  • Ege Postası
  • 14.12.2018 - 13:57

CHP ve İYİ Parti arasında 30 gün süren iş birliği görüşmelerinin uzlaşıyla sonuçlanmasının ardından gözler, hem ittifakın partiler içindeki yansımalarına hem de mutabakata varılan belediyelerde hangi isimlerin aday gösterileceğine çevrildi.

İttifakın sağlanmasının hemen ardından CHP'de de trafik hızlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirlemek için görüşmeler yaptı. 

İSTANBUL VE ANKARA İÇİN ANKET

Kılıçdaroğlu, dün İstanbul adaylığında önce çıkan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ayrıca, aday adayları arasındaki Gürsel Tekin ile de görüştü. Milliyet gazetesinden Şevket Yaman'ın haberine göre Kılıçdaroğlu’nun İstanbul ve Ankara adaylarının belirlenmesi için yeni bir kamuoyu araştırması yapılacağını söylediği belirtildi. Kılıçdaroğlu, 24 Aralık’ta düzenleneceği duyrulan PM toplantısının tarihini de 18 Aralık’a çekti.

İZMİR'DE 8 İLÇE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

PM’de; Bursa, Adana ve Antalya’da yarışacak isimler ile Ankara, İstanbul ve İzmir’in CHP’nin elinde olmayan ilçe adaylarının açıklanması bekleniyor. İstanbul’da İmamoğlu, Ankara’da ise Mansur Yavaş’ın adaylığında sona yaklaşıldığı konuşuluyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.