Dolar 32,3178
%0.21
Euro 35,0683
%-0.15
Altın 2.309,390
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin yeni Genel Sekreteri belli oldu iddiası

CHP'nin yeni Genel Sekreteri belli oldu iddiası

CHP’de Akif Hamzaçebi’nin istifasıyla boşalan Genel Sekreterlik koltuğuna Tekin Bingöl’ün oturmasının kesinleştiği öne sürüldü.

  • Ege Postası
  • 09.02.2019 - 06:27

CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi’nin MYK görevinden istifa etmesinin ardından kimin boşalan Genel Sekreterlik koltuğuna kimin oturacağı büyük oranda netleşti.

TEKİN BİNGÖL GERİ DÖNÜYOR

Edinilen bilgiye göre, Hamzaçebi’nin istifasının ardından boşalan Genel Sekreterlik koltuğuna son dakikada bir sürpriz yaşanmazsa Tekin Bingöl’ün oturması kesinleşti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hamzaçebi’nin istifasının ardından eski yardımcılarından, PM Üyesi Tekin Bingöl’ü makamına çağırarak görüşme yapmıştı. Kılıçdaroğlu’nun, Tekin Bingöl’e görüşmede Genel Sekreterlik görevini teklif ettiği kulislere düşmüştü.

BUGÜN İLAN EDİLEBİLİR 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, Cumartesi günü Tekin Bingöl’ün Genel Sekreterlik görevine getirildiğini ilan etmesi bekleniyor. Bingöl, Pazar günü Ankara’da düzenlenecek belediye başkanları aday tanıtımına Genel Sekreter olarak katılması bekleniyor.

Uzun süre CHP yönetimde teşkilatlardan sorumlu olarak görev yapan Bingöl, daha sonra insan haklarından sorumlu genel başkan yardımcılığı görevinde de bulunduktan sonra kendi isteği ile son MYK’da yönetimde görev almamıştı. DÜZGÜN HABER

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.