Dolar 32,4473
%-0.12
Euro 34,7421
%-0.66
Altın 2.437,530
%0.05
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin İzmirli vekillerden İstanbul salvoları

CHP'nin İzmirli vekillerden İstanbul salvoları

Sağanak yağış İstanbul'u adeta felç etti. CHP İzmir Milletvekilleri İstanbul'da oluşan olumsuz görüntüler sonrası sosyal medyada AK Parti belediyeciliğini hedef aldı. CHP'nin İzmirli vekillerinin hedefinde AK Parti belediyeciliği

  • Ege Postası
  • 18.07.2017 - 16:21

EGE POSTASI - İstanbul'da gece aralıklarla devam eden ve sabah saatlerinde şiddetini arttıran gök gürültülü sağanak yağış İstanbul'u adeta felç etti. Bir çok binayı su basarken, işe gitmek için güne uyanan İstanbullular zor anlar yaşadı. Yağmura yakalanan bazı vatandaşlar üst geçitlerin altına, bina saçaklarına ve otobüs duraklarına sığındı. Sağanak nedeniyle toplu ulaşımda da olumsuzluklar yaşandı.

CHP İzmir Milletvekilleri Murat Bakan, Tuncay Özkan ve Aytun Çıray, İstanbul'da yaşanan olumsuz görüntüler sonrası sosyal medyada AK Parti belediyeciliğini hedef aldı.

Vekiller, İstanbul'da yağmur sonrası oluşan olumsuz görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşırken şu ifadeleri kullandılar;

Murat Bakan: "Beraber yüzelim duble yollarda, beraber kulaç atalım Kanal İstanbul'da...Bize heer şey AKP talanını, AKP istikrarını hatırlatıyor! Asrın projesi Kanal İstanbul'dan ilk görüntüler basına düştü "

Aytun Çıray: "İstabullulara geçmiş olsun. İstanbul'da AKP destanı! İşte 20 yıldır AKP'nin yönettiği İstanbul'da hizmette sınır burası. Daha ne yapsınlar!"

Tuncay Özkan: "Sular altında kalan İstanbul değil AKP belediyeciliğidir. Yandaşa peşkeş çekmek için talan ettiğiniz doğa gün hesabını sorar."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.