Dolar 32,4815
%0.1
Euro 34,8530
%0.38
Altın 2.480,790
%0.75
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin İzmir anketi başladı

CHP'nin İzmir anketi başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerinin de onaylamasıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağına dair bir anket de yapılması yönünde aldığı kararın bugün uygulanmaya başlandığı belirtiliyor. 800 kişiyle sınırlı tutulacak olan anket çalışmasında adı büyükşehir adaylığı için geçen 4 isim oylanıyor. Öte yandan İzmir adayının kim olacağının ay sonunda toplanacak olan MYK’da gündeme gelmesi ve kamuoyuna duyurulması bekleniyor. O tarihte mi açıklanacak!

  • Ege Postası
  • 05.01.2019 - 13:21

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) yöneticileri İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının belirlenmesi konusunda aldığı anket yaptırma kararını uygulamaya başladı. CHP Genel Merkez kaynaklarından edinilen bilgiye göre anket çalışmasının bugün başladığı ifade edildi.

 O 4 İSİM OYLANIYOR

Söz konusu ankete katılanlara ‘İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak kimi görmek istersiniz'’ sorusunun yöneltildiği belirtilirken, ankette CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Selin Sayek Böke, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ile Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer isimlerinin bulunduğu belirtildi.

ANKET SONUÇLARI GENEL MERKEZE GÖNDERİLECEK..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK üyeleriyle yapılan toplantıda alınan anket yapma kararının ardından bugün başladığı belirtilen anketin 800 kişiyle sınırlı tutulacağı ve hemen bitirilerek sonuçlarının genel merkeze gönderilmesi bekleniyor.

İZMİR ADAYININ AY SONUNA AÇIKLANACAĞI BELİRTİLİYOR

Öte yandan CHP genel merkez kaynakları İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağının 29 ya da 30 Ocak’ta toplanması beklenen MYK toplantısında gündeme geleceği ve açıklanacağını kaydediyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.