Dolar 32,5644
%0.16
Euro 34,8843
%0.64
Altın 2.435,640
%0.11
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin en genç meclis üyesinden şok eden Erdoğan paylaşımları!

CHP'nin en genç meclis üyesinden şok eden Erdoğan paylaşımları!

Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP tarihinin en geç meclis üyesi olarak Karabağlar Meclis Üyesi seçilen Dila Koyurga'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağza alınmayacak hakaretler içeren paylaşımları ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 26.05.2020 - 19:06

EGEPOSTASI - Geçtiğimiz yıl gerçekleşen 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Dila Koyurga'nın Gezi zamanında yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan tarafından yapılan paylaşımla ortaya çıkan tweetlerde, CHP'li Koyurga'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağza alınmayacak hakaret ve küfürler yer alıyor. CHP'li Koyurga'nın attığı tweetleri AK Parti paylaşımları sonrası sildiği öğrenildi. 

AK Partili İnan'ın 'Ya istifa edecek ya istifa edecek' diyerek yaptığı paylaşım ve CHP'li Koyurga'nın tweetleri şöyle;

 

HIZAL: CHP İZMİR İÇİNDEKİ PİSLİKLERİ TEMİZLESİN

AK Parti İzmir Büyükşehir Grup Başkanvekili Özgür Hızal, "Sürekli Türkiye’de siyasetin dilini değiştireceklerini söyleyen Tunç Soyer ve CHP İzmir yönetimi önce içindeki pislikleri temizlesin! Türkiye siyasetinin ihtiyacı olmayan tek bir dil varsa o da sözde gençlerin temsilcisi olan bu meclis üyesinin kullandığı dildir!" ifadelerini kullandı.

SÜREKLİ: ORTADA NE DİSİPLİN SORUŞTURMASI NE İSTİFA!

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medyadan tepki gösterdi.

Sürekli, "Yıllardır hakaretle yalan arasında zik zak dokuyor; edep dışı siyasi bir dil içinde can çekişiyorlar! Onlara göre; Cumhurbaşkanı’na saldıran meclis üyesi olur! Dini değerlerle alay eden, disipline verilmek yerine ‘özgürlük savaşçısı’ ilan edilir! Ortada, ne disiplin soruşturması ne istifa! Ne özeleştiri ne de yüz kızarması...! Hak yerini bulmamış; kamuoyu ikna olmamış; bu durumda, samimiyet ve savunmaları çürüğe düşmüştür! #Ahlaksızsınız. Paylaşmaktan Hicap duyduğumuz tweetleri atan CHP Meclis Üyesinin, Dini değerlerimizle alay eden CHP eski il başkan yardımcısının sözlerini ve eylemlerini şiddetle kınıyorum. Bu siyasetçileri koruyanları da kamuoyunun takdirine sunuyorum." ifadelerini kullandı.

 

KAYA: GEZİ TAM ANLAMIYLA BUDUR!

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "Paylaşmaktan hicap duyduğum bu aşağılık tweet'ler Gezi Vandallığı zamanında atılmış. Şaşırdık mı, hayır! Hani hep diyorlar ya, "Gezi Ruhu" diye. Gezi Ruhu dedikleri şey işte tam anlamıyla budur. Çirkeflik, hakaret, barbarlık, bağnazlık, küfürbazlık. #Ahlaksızsınız" ifadelerini kullandı.

 

ÖZALAN: CHP ÖZELLİKLE MAKAM SAHİBİ YAPIYOR

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "CHP Karabağlar Meclis Üyesi Dila Koyurga'nın, Cumhurbaşkanımıza hakaretleri çıktı ortaya. Ak Parti, herkese "etik kurallara uyun" diyor. CHP ve ortakları ise ülkenin Cumhurbaşkanına hakaret edenleri özellikle makam sahibi yapıyor. Sonra da ahlaktan bahsediyorlar! #Ahlaksızsınız" ifadelerini kullandı.

KIRKPINAR: ADRES YİNE ŞAŞIRTMADI

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, "Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanına sözümona gezi ruhuyla vandallık, barbarlık ve küfürbazlık yaparak ağza alınmayacak hakaretlerde bulunanların adresi yine hiç şaşırtmadı. CHP Meclis Üyesi'nin Cumhurbaşkanımıza hakaretleri çıktı ortaya cemaziyel evveli belli olan hakaret edenin ödüllendirildiği bir anlayış bunlarınki Değerlere küfür, ezana saygısızlık, darbe çığırtkanlığı ne ararsan bunlarda adeta küfürde biribirleriyle yarışıyorlar #Ahlaksızsınız" dedi.

BÖLÜNMEZ ÇANKIRI: CHP İZMİR SKANDALLARLA GÜNDEMDE

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, "CHP İzmir siyaseti, İzmirli’ye hizmeti ile değil, suç değeri taşıyan skandallarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Liderimize -edebim el vermediği için paylaşamadığım- küfürler eden gençlerinizi ödüllendirerek meclis üyesi yapmak bu ahlaksızlığa ortak olmaktır! #Ahlaksızsınız" dedi.

BEKLE: ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDASINIZ

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yıllardan beri bir ilkeyi sürekli dile getiriyor: “Siyasetin Tek Limanı Ahlaktır!” #AHLAKSIZSINIZ bunu üzülerek gördük! Bir an önce bu dile, bu terbiyesizliğe son vermek, özür dilemek zorundasınız! Edep, ilke, terbiye ama illa Edep!" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.