Dolar 32,5294
%0.13
Euro 34,9115
%-0.17
Altın 2.436,280
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin Bornova kongresi mahkemelik oldu

CHP'nin Bornova kongresi mahkemelik oldu

Heyecanı düşük, tansiyonu yüksek CHP Bornova İlçe Kongresi'nde seçimi kaybeden aday Adnan Hocaoğlu, soluğu mahkemede aldı. Hocaoğlu, oy kullanılan kabindeki kameranın, delegenin özgür iradesini yansıtmasını gölgelediğini öne sürerken, yeniden İlçe Başkanı seçilen Nevzat Kavalar'dan bu iddialara sert tepki geldi. Seçimi kaybetti, yargıya gitti

  • Ege Postası
  • 05.12.2017 - 16:47

EGEPOSTASI - CHP Bornova’da Nevzat Kavalar’ın zaferiyle sonuçlanan ilçe kongresinde, seçimi kaybeden Adnan Hocaoğlu soluğu mahkemede aldı. Hocaoğlu yapılan kongrede delegelerin oy attığı kabinin üstünde yer alan kameralar nedeniyle delegenin özgür iradesini sandığa yansıtma noktasında sıkıntı yaşandığını ve Kavalar’ın listesinin tüzüğün emredici hükümlerine aykırı olduğunu öne sürerek itiraz etti.

Hocaoğlu’nun itirazına İlçe Başkanı Nevzat Kavalar’dan sert tepki geldi. Kavalar, "Ülkemizde bu kadar ciddi meseleler varken, bizim partimizi kalkıp mahkeme koridorlarına taşımak doğru değil. Bu kongre yeniden yapılırsa ben yeniden daha fazla farka kazanırım" dedi. Kavalar sözlerine söyle devam etti;

KAMERALAR 2015 SEÇİMLERİNDE DE ORADAYDI

Adnan Hocaoğlu’nun iddialarına karşı çıkan Kavalar “Kimseye baskı kurmak için o kameralar kurulmadı. 2015 yılında yapılan kongrede de kameralar vardı. Salonda kameraların çalışıp çalışmadığının kimse farkında değil.  Buraya sanki özel kamera koydurttuk gibi açılamalar yapıyorlar. Dediğim gibi bu kameralar daha önce konmuş kameralar.

KONGRE YENİDEN YAPILSIN FARKLI KAZINIRIM

Daha önce yapılan seçimlerde kimse itiraz etmedi. Bu tip davranışlar partiye zarar verecektir. Bu kongrenin tekrarını istemek, bu arkadaşlara ne kazandırır partiye ne kadar zarar verir oturup bunu düşünmeleri gerekir. Bu kongreye yeniden yapılırsa ben yeniden daha fazla farkla kazanırım. Ülkemizde bu kadar ciddi meseleler varken, bizim partimizi kalkıp mahkeme koridorlarına taşıma doğru değil.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.