Dolar 32,5435
%-0.01
Euro 34,8597
%-0.02
Altın 2.435,800
%0.23
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’nin bayramlaşma törenine AK Partililer de davet edildi

CHP’nin bayramlaşma törenine AK Partililer de davet edildi

CHP İzmir İl Örgütü 30 Temmuz’da İzmir Sanat’ta bayramlaşma töreni düzenleyecek. CHP İzmir İl Sekteri Fulya Alçay imzasıyla tüm partililere gönderilen davet mektubu yanlışlıkla İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili meclis üyelerine de gitti. Bu durum beraberinde esprileri de getirdi. AK Partililerin yanlışlıkla gönderilen davete icabet edip etmeyeceği merak konusu…

  • Ege Postası
  • 23.07.2020 - 19:06

CHP İzmir İl Örgütü Arefe günü geleneksel bayramlaşma törenini düzenleyecek. İzmir Sanat’taki törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel milletvekilleri ilçe ve belediye başkanları, tüm meclis üyeleri katılacak.

DAVET MEKTUBU GİTTİ
CHP İzmir İl Sekteri Fulya Akçay imzasıyla tüm partililere bayramlaşma için davet mektubu gönderildi. Davet mektubunun yanlışlıkla AK Partili İzmir Büyükşehir meclis üyelerine mail yoluyla ulaştığı öğrenildi. Yapılan bu küçük yanlışlık esprileri de beraberinde getirdi. AK Partililer, “CHP’liler herhalde bayramlaşma törenine çok kalabalık ortamda yapmak istiyor” yorumları yaptı.  AK Partililerin davete icabet edip etmeyeceği ise merak konusu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.