Dolar 32,5100
%-0.09
Euro 34,9521
%0.35
Altın 2.433,250
%0.42
Bist-100 9.789,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Narlıdere'den Ekrem İmamoğlu'na destek

CHP Narlıdere'den Ekrem İmamoğlu'na destek

YSK tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptal edilmesi ve 23 Haziran’da yenilenmesi kararının ardından Ekrem İmamoğlu’nun çalışmaları için başlatılan bağış kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Kampanyaya CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı yönetimi ve üyeleri de katıldı. CHP Narlıdere'den Ekrem İmamoğlu'na destek

  • Ege Postası
  • 16.05.2019 - 09:46

 

 

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere İlçe Örgütü, İlçe Başkanı Şahin Fırat, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili, İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için başlatılan bağış kampanyasına destek verdi.

Fırat ve ilçe yöneticileri İş Bankası Narlıdere Şubesi’ne giderek belirtilen hesaba bağış yaptı.

CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, 31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini Ekrem İmamoğlu’nun kazandığını ancak Yüksek Seçim Kurulu tarafından haksız ve hukuksuz olarak mazbtasanın iptal edildiğini belirtti.

Fırat, "23 Haziran’da Ekrem İmamoğlu bir kez daha seçimi kazanacak ve baharın sonunda yaz gelecektir. Bu süreçte bizler de cumhuriyet ve demokrasi sevdalıları olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Her şey çok güzel olacak!” dedi.

Öte yandan partililer ellerinde 'Kamu kaynaklarıyla değil, halkın kaynaklarıyla belediye başkanı seçiyoruz' yazılı afiş ve 'her şey çok güzel olacak' dövizleri taşıdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.