Dolar 32,4885
%-0.16
Euro 34,9697
%0.41
Altın 2.432,330
%0.38
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Narlıdere'de kongre öncesi kulisler hareketli

CHP Narlıdere'de kongre öncesi kulisler hareketli

CHP’de olağan kurultay süreci ilçe kongreleriyle devam ederken, Narlıdere’de seçime dört gün kala kulisler hareketlendi. Kongre öncesi kulisler hareketli 

  • Ege Postası
  • 08.01.2020 - 16:01

EGEPOSTASI- CHP’de ilçe kongre takviminde sona yaklaşılırken, İzmir’de kalan kongreler içinde sonucu en fazla merak edilen ilçelerden biri de Narlıdere oldu. Mevcut Başkan Şahin Fırat iki dönem mesajı verip aday olmayacağını belirtirken, kongre öncesi adaylık için İlçe Sekreteri Yusuf Serkan Çağlar’ın adı öne çıkıyor. 

Kongeye 4 gün kala ilçede çok sayıda ismin aday olabilmek için nabız yokladığı ifade edilirken, ilçe yönetcisi Mesut Durgun ile Çağlar’ın kongrede yarışması bekleniyor. 

Öte yandan kulislerde, Belediye Başkanı Ali Egnin’in, örgüt kimi isterse onun aday olmasına sıcak baktığı ve uzlaşıdan yana olduğu konuşuluyor. Yine kulislere yansıyan son bilgilere göre, partinin önde gelen isimlerinin daha çok Çağlar’ın adaylığı noktasında fikir birliği içinde bulunduğu öne sürülüyor.

12 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek ilçe kongresinde Çağlar ve İlçe Yöneticisi Durgun dışında mali müşavir Mehmet Gültekin’in de adaylık için adı geçiyor.

Ayrıca ilçede 20 yıl belediye başkanlığı yaptıktan sonra son yerel seçimlerde Konak Belediye Başkanı olan Abdül Batur’un aday belirlenmesi konusunda kesinlikle karışmadığı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.