Dolar 32,3674
%0.15
Euro 34,9653
%-0.28
Altın 2.325,490
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Narlıdere’de kan değişikliği

CHP Narlıdere’de kan değişikliği

CHP Genel Merkezi'nin aday adaylığını düşünen il, ilçe başkanları ile yöneticilerinin istifası yönünde alınan karar sebebiyle görevinden istifa eden Narlıdere İlçe başkanı Asker Güneş görevi yeni başkan Cafer Esen ve yönetim kuruluna devir etti.

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 19:45
İZMİR - CHP Narlıdere İlçe teşkilat binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İl Başkan yardımcısı Celal Yıldız, eski Narlıdere ilçe başkanı Asker Güneş, Belediye meclis üyeleri ve Partililer katıldı.

“HEDEFİ İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”
CHP Narlıdere ilçe teşkilatının yeni başkanı olarak seçilen Cafer Esen tören öncesi yaptığı konuşmada yıllardır CHP içinde görev yaptığını ve yeni görevinde yılların getirdiği tecrübe ile CHP Narlıdere İlçe teşkilatı olarak başarılı işlere imza atacaklarını söyledi. Esen “ yoğun bir çalışma süreci var önümüzde. Seçimler öncesi tüm hazırlıklarımız tamam fakat biz çıtayı yükseltmek için daha da fazla çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Asker başkanımızın başarılarıyla devrettiği bu noktayı tüm arkadaşlarımız ile birlikte daha ileriye taşımaya çalışacağız” dedi.

İNANCIM TAM!
CHP Narlıdere’nin yeni ilçe başkanı Cafer Esen’den sonra söz alan Asker Güneş, bunca zamandır omuz omuza mücadele verdiği ekip arkadaşlarına teşekkür ederek aynı coşku ve anlayış ile çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Güneş “ Alınan karar gereği istifalarımızı verdik. Fakat buradayız CHP anlayışı içerisinde İlçe teşkilatına tabi ki desteklerimiz sürecek birlikte olacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın. Cafer abim bu partiye yıllarını vermiş bir abimiz. Onun bu görevi hak ettiğini ve tam anlamıyla yerine getireceğine inancım tamdır” dedi.

YILDIZ: ONLARA İNANIYORUM
CHP İl Başkan yardımcısı Celal Yıldız Narlıdere ilçe teşkilatında gerçekleştirilen törende bir konuşma gerçekleştirdi. CHP Genel Merkezi’nin yerel seçimlerde aday olacak parti yöneticilerinin istifasıyla başlayan süreci tamamlayan Narlıdere ilçe yönetimine teşekkür etti. Her zaman olduğu gibi kavgasız, sorunsuz, birlik içinde gerçekleştirilen çalışma sonrasında daha da güçlenerek hareket edeceklerine inandığı ifade eden Yıldız “ Ben yeni yönetimi başta yeni Başkan Cafer Esen olmak üzere tebrik ediyorum. Seçim sürecine yaklaştığımız şu günlerde Narlıdere’yi yine Türkiye’nin gurur duyacağı noktalara taşıyacaklarına inanıyorum. Bir önceki başkan Asker Güneş kardeşime ve ekip arkadaşlarına CHP’ye katkılarından dolayı CHP İzmir il yönetimi adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HEDEFLERE ULAŞACAĞIZ
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ise devir teslim töreni öncesi yaptığı konuşmasında eski ilçe başkanı Asker Güneş’e bu güne kadar gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, yeni Başkan Cafer Esen ’ede yeni görevinde başarılar diledi. Batur “Narlıdere Türkiye ortalamasında başarılı neticeler alan bir ilçemiz. Bu başarı bugüne kadar CHP Narlıdere teşkilatında görev almış, bu inanca dört elle sarılmış tüm arkadaşlarımızın eseridir. Yeni göreve gelen Cafer Esen ve ekibi de aynı anlayışla çok başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Yaklaşan bir seçim takvimi ve yoğun geçecek olan çalışmalar var. Hedefimizi yukarı çıkardık ve çok çalışacağız. Narlıdere’yi beklenen hedeflere ulaştıracağız. Yeni göreve gelen Cafer Esen ve ilçe yöneticilerini kutlar çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

CHP İZMİR NARLIDERE İLÇE TEŞKİLATI YENİ YÖNETİM LİSTESİ
İlçe Başkanı Cafer Esen, İlçe Sekreteri Hüseyin Şimşek, İlçe saymanı Cihat Asal, İlçe eğitim sekreteri Yadigar Özçelik, bilişimden sorumlu Asuman Karapança, örgütten sorumlu başkan yardımcısı Esef Tağlı, örgütten sorumlu başkan yardımcısı Serpil Bal, örgütten sorumlu başkan yardımcısı Tülay Emircanlar, STK’lardan sorumlu başkan yardımcısı Şadan Vural, Basın Halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Ali Ceylan Şimşek, İşçi ve Sendikalardan sorumlu başkan yardımcısı Deniz Güneş, Yönetim kurulu üyesi Erkan Kaya, Yönetim kurulu üyesi Metin Gül, Yönetim kurulu üyesi Ulaş Baştürk, Zuhal Arabacı

CHP İzmir Narlıdere’de yerel seçimler aday adaylığı başvurusu için istifa edenlerin listesi

CHP Narlıdere İlçe Başkan Asker Güneş, Esnaftan sorumlu Başkan yardımcısı İsmail Yetim, İlçe Saymanı Selda Kahraman, STK’lardan sorumlu Başkan yardımcısı Nagi Kör, STK’lardan sorumlu Başkan yardımcısı ve başkan vekili Veli Karakurt, Örgütten sorumlu Başkan yardımcısı Sibel Sessiz, Bilişim sorumlusu Serpil Akgün, kadın kollarından sorumlu başkan yardımcısı Sadet Can

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.