Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP MYK'sından Kılıçdaroğlu'na tam yetki

CHP MYK'sından Kılıçdaroğlu'na tam yetki

CHP MYK'dan Kılıçdaroğlu'na 'kontenjan adaylarının' belirlenmesi konusunda tam yetki. CHP MYK'sından kontenjan adaylarında

  • Ege Postası
  • 02.04.2015 - 01:00
ANKARA- CHP MYK, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na milletvekili kontenjan listelerinin belirlenmesi için tam yetki verdi.  Kılıçdaroğlu, kontenjan adaylarının isimlerini tek başına belirleyerek CHP PM'nin onayına sunacak.

Kılıçdaroğlu, 6 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'de CHP Parti Meclisi'ni (PM) toplayacak. Kılıçdaroğlu'nun milletvekili adaylığı için belirlediği kontenjan adaylarının isimleri CHP PM'nin onayına sunulacak.

MYK'YI TOPLAMADAN İSİMLERİ PM'NİN ÖNÜNE GETİRECEK
CHP lideri daha önceki dönemlerde milletvekili ve belediye başkan adaylarını MYK'nın onayına sunduktan sonra PM'nin onayına sunuyordu. Kılıçdaroğlu bu sefer yöntemini değişitirerek MYK toplantısı yapmayacak ve kontenjan adayı olacak isimleri direk PM'nin onayına sunacak. PM'nin onayından geçen isimler CHP'nin kontenjan adayları olacak.

HATFA SONU EVİNE KAPANIYOR
Kılıçdaroğlu, cumartesi ve pazar günleri evinde geçirecek. Kılıçdaroğlu, 2 gün boyunca kontenjan adaylarını belirlemek için çalışacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.