Dolar 32,3789
%0.19
Euro 35,0323
%-0.09
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP PM'de flaş karar: İnce geri geldi

CHP PM'de flaş karar: İnce geri geldi

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, yeniden aday gösterildikten sonra bugün gerçekleşen MYK toplantısında değiştirilmiş, yerine Avukat Nilay Kökkılınç gösterilmişti. Kökkılınç ismi PM üyeleri arasında tartışma yaratınca CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Mustafa Başkanla devam edelim" dediği bunun üzerine PM’deki oylama sonunda yeniden Mustafa İnce isminde karar çıktı. CHP PM'de flaş karar

  • Ege Postası
  • 02.02.2019 - 14:41

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Adı 27 Ocak’taki toplantıda yeniden Güzelbahçe adayı olarak açıklanan ancak bugün gerçekleşen MYK toplantısında değiştirilmesi kararı alınan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, PM toplantısında alınan kararla yeniden aday oldu.

CHP MYK’da bugün gerçekleşen toplantıda adı geri çekilen ve yerine Avukat Nilay Kökkılınç’ın çıktığı karar PM toplantısında tartışma konusu oldu. PM üyelerinin bir bölümünün itirazı ve tartışmalar sonucu adaylığı geri çekilen Mustafa İnce, yeniden aday oldu. Tartışmalar üzerine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İnce ismi için, ‘Tamam. Mustafa Başkan ile devam ediyoruz’ dediği öğrenildi.

MUSTAFA İNCE: BANA İNANANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Önce yeniden aday gösterilen ardından MYK’da ismi değiştirilen, PM’de yaşanan yoğun tartışma sonunda yeniden başkan adayı olması kararlaştırılan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Bana inanan tüm partililerime, büyüklerime teşekkür ediyorum” dedi.

BU YANLIŞ ANLAŞILMANIN NE OLDUĞUNU ÇOK MERAK EDİYORUM AMA..

Bugün yaşanan gelişmelere çok şaşırdığını kaydeden Mustafa İnce, “Şaşırdım PM’den çıkıp da bugün olanlara. Bu yanlış anlaşılmanın ne olduğunu çok merak ediyorum” diye konuştu.

PARTİME ÖMÜR BOYU BORÇLUYUM

Partisinin iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten ve yeniden aday gösterilen İnce, aday olarak gösterilmese de partisine olan inancının kaybolmayacağını dile getirerek, “Partime olan inancım kaybolmadı ve kaybolmayacak. İsmim çıkmasaydı da, iki dönem belediye başkanı oldum. Partime ömür boyu borçluyum. Güzelbahçe sevdamız bitmeyecek” değerlendirmesini yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.