Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Menemen'den AK Partili Bayraktar hakkında suç duyurusu!

CHP Menemen'den AK Partili Bayraktar hakkında suç duyurusu!

Menemen Belediye Başkanı CHP'li Serdar Aksoy’u hedef alan ve ‘ahlaksızlık’ yorumunda bulunan 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Menemen Belediye Başkan Adayı olan Durmaz Bayraktar'a, CHP Menemen İlçe Örgütü tepki gösterdi. CHP Menemen, Bayraktar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Öte yandan Bayraktar'a CHP İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç ve Mahir Polat'tan da tepki geldi.

  • Ege Postası
  • 10.05.2020 - 19:19

CHP Menemen İlçe Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamayla Bayraktar’a sert tepki gösterirken, "Kendisi 657 ye tabi devlet memuru olmasına rağmen siyaset yapmaya devam ederek suç işlemektedir" denildi. 

Bayraktar, hakkında suç duyurusunda bulunacağı duyuruldu. 

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Menemen’de 31 Mart seçimlerini kaybeden AKP adayı Durmaz Bayraktar seçimleri kaybettikten sonra İçişleri Bakanlığında Hukuk müşavirliğine atanmıştır. Türkiye Cumhuriyeti yasalarla yönetilmektedir ve 657 sayılı kanun maddesi der ki “Devlet memurları kanununa tabi olanlar siyaset yapamaz.”

Kendisi 657 ye tabi devlet memuru olmasına rağmen siyaset yapmaya devam ederek suç işlemektedir. Devlet memuru terbiyesinden  uzak  tutum sergilemektedir.

Seçimi 9500 oy farkla kaybetmiş olmasının getirdiği hazımsızlıkla gerek partimize gerekse de seçilmiş Menemen Belediye Başkanımız Serdar Aksoy'a saldırmaktan ve hakaret etmekten geri kalmamıştır.

Bizler devleti kuran CHP'nin Menemen ilçe Örgütü olarak; kendisi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.

Devlet adabından ve örfünden nasiplenmemiş AKP propagandası yapan bu devlet memurunun Menemen Belediyesine “ahlaksız"  diyerek devlet memurluğu görevini olmayacak  siyasi hedefleri doğrultusunda kullanan Durmaz Bayraktar'ı bağımsız ve tarafsız yargınıza havale ediyoruz.

Bizler karşımızda AKP memuru değil devlet memurunu görmek isteriz "

CHP'Lİ VEKİLLERDEN TEPKİ

CHP Menemen'in 'Bayraktar' açıklamaları sonrası CHP İzmir milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç ve Mahir Polat'tan da tepki geldi.

KILIÇ: DERDİ SİYASET DEĞİL, YALAKALIK!

Kılıç, "Derdi siyaset yapmak değil yalakalık yapmaktır! Menemen Belediye Başkanlığı seçiminde yenilgiyi hazmedemeyip hemen ağababalarının kapısına koşup devlet memuru olan,ancak devlet terbiyesi olmayan Durmaz Bayraktar’ın halkın seçtiği Serdar Aksoy ‘a laf söylemek haddi değildir." ifadelerini kullandı.

 

 

POLAT: SUÇ VE AHLAKSIZLIK

Mahir Polat da, "Menemen'de aday olup 9500 oy farkla seçim kaybettikten sonra görevli memur olan Durmaz Bayraktar... Halkın parasını yiyerek milletin seçtiği başkana saldırmak suç ve ahlaksızlıktır. Hizmet gibi bir derdiniz yoksa istifa edin öyle siyaset yapın, Serdar Aksoy orada..." dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.