Dolar 32,5831
%0.33
Euro 34,8031
%0.2
Altın 2.512,900
%1.14
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'lileri buluşturan düğün

CHP'lileri buluşturan düğün

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe eski Başkanı Şakir Başak'ın kızı Pelda ile Mehmet Tokan çifti İnciraltı'nda yapılan düğünle evlendi. Genç çiftin nikahını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kıydı. Genç çiftin nikahını Başkan Soyer kıydı

  • Ege Postası
  • 29.06.2019 - 23:09

EGEPOSTASI- Konak İlçe eski Başkanı ve Ege Şehir Planlama Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Başak'ın kızı Pelda ile Mehmet Tokan düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.

Pelda Başak ile Mehmet Tokan'ın düğünleri Balçova ilçesi İnciraltı Gurme Garden kır bahçesinde gerçekleştirildi. Düğün törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleri Kani Beko, Kamil Okyay Sındır, Ednan Arslan, Tacettin Bayır, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ve Konak, Karşıyaka ve Narlıdere ilçe başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikahını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kıydı.  

Tunç Soyer, 'Evlenmeyi kabul ediyor musunuz'' sorularına yüksek sesle 'Evet' diye bağırarak cevap veren genç çifte, mutluluklar diledi, evlilik cüzdanını alkışlar arasında geline verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.