Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Liderinden Başkan Kocaoğlu’na övgü

CHP Liderinden Başkan Kocaoğlu’na övgü

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti grup toplantısında, “Aziz Kocaoğlu başarılı bir süreç geçirdi. Bir dünya markası haline getirdi. O markayı parlatacak olan da bayrağı devir teslim edeceği arkadaştır” dedi. CHP Liderinden Başkan Kocaoğlu’na övgü

  • Ege Postası
  • 12.02.2019 - 14:18

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti grup toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na övgü düzdü.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MYK ve PM toplantılarıyla büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını belirleme sürecinde yaşanan gerginlikte kendisiyle görüşen ve görüşme sırasında, daha önce aday olmadığını açıklamasına karşın, yeniden aday olarak değerlendirilmek istediğini belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile aralarında yaşanan gerginliğe karşın daha önce olduğu gibi partisinin büyükşehir belediye başkanını övmekten geri durmadı.

KILIÇAROĞLU, AZİZ KOCAOĞLU’NU ÖVDÜ

Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Kocaoğlu’nun İzmir’i bir dünya markası haline getirdiğini kaydederek, yeni büyükşehir belediye başkan adayı Tunç Soyer’in bayrağı Aziz Kocaoğlu’ndan devralarak onun başarılarını kararlılık ve azimle sürdüreceğini söyledi.

TUNÇ SOYER DE AZİZ BEY'İN BIRAKTIĞI BAŞARILARI KARARLILIK VE AZİMLE SÜRDÜRECEK

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Aziz Kocaoğlu başarılı bir süreç geçirdi. Bir dünya markası haline getirdi. O markayı parlatacak olan da bayrağı devir teslim edeceği arkadaştır. Tunç Soyer de Aziz Bey'in bıraktığı başarıları kararlılık ve azimle sürdürecek” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.