Dolar 32,4528
%-0.1
Euro 34,7909
%-0.52
Altın 2.439,730
%0.14
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Koçer'e yapılan saldırı için ne dedi'

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Koçer'e yapılan saldırı için ne dedi'

Çiğli Belediye Başkanı CHP'li Utku Gümrükçü, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Çiğli’de yaşanan olayı dikkatle takip ettiklerini belirterek, “Failler bir an önce yakalanarak cezalandırılsın” dedi. Çiğli örgütünden Ankara çıkarması

  • Ege Postası
  • 14.01.2020 - 18:09

EGEPOSTASI- Belediye Başkanı Gümrükçü ve beraberindekiler ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti ardından parti grup toplantısına katıldı. Çiğli heyeti daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nun, Çiğli’de Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer'e yapılan silahlı saldırı hakkında olayı yakından dikkatle takip ettiklerini ve mutlaka faillerin yakalanarak cezalandırılması gerektiğini söylediği öğrenildi.

Gümrükçü’nün de, “Biz gücümüzü halkımızdan ve partimizden alıyoruz. Korkmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz” dediği aktarıldı.

Çiğli heyeti TBMM ziyaretinin ardından Genel Merkeze gitti. Partililer burada CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ı da ziyaret etti.

Özkan sosyal medyadan, “Saldırılar bizi yolumuzdan döndüremez, güçlendirir! Çiğli Belediye Başkanımız Utku Gümrükçü, Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer, Çiğli İlçe Başkanımız Mert Özcan ve örgütümüzle buluşup hasret giderdik." dedi.

ANITKABİR DEFTERİ'NE BU MESJAI YAZDI

Öte yandan Belediye Başkanı Gümrükçü, Anıtkabir Ziyaret Defteri’ne oldukça anlamlı bir mesaj yazdı. Gümrükçü, "Anıtkabir hatıra defterini Çiğli halkı adına imzaladık. 'Ey Büyük Atatürk, Açtığın yolda gösterdiğin hedefe Çiğli halkı ile birlikte yürüyeceğimize and içeriz.' diye yazdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.