Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Lideri İzmir'e geliyor

CHP Lideri İzmir'e geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 Eylül'de Menemen'de olacak ve belediyenin prestij projesi olan Gölpark'ın açılışını gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu'nun 26 Ağustos'taki İzmir Fuarı'nın açılışına katılmayacağı kesinlik kazandı. Fuar açılışına katılmayacak o ilçede kurdele kesecek

  • Ege Postası
  • 23.08.2016 - 12:42

EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2 Eylül'de İzmir'de olacak.Kılıçdaroğlu, Menemen Belediyesi tarafından yapılan ve İzmir'in ilk ve tek doğal gölparkının  hizmete açılacağı törene katılacak ve kurdele kesecek. Menemen İsmet İnönü Mahallesi'ndeki Gölpark'ın açılışı 2 Eylül Cuma günü saat 18:30'da gerçekleşecek.

15 MİLYON LİRA

Tamamı Menemen Belediyesi'nin kaynaklarıyla 15 milyon liraya malolan Gölpark projesinde bisiklet yolu, yürüyüş yolları, 2 bin 500 kişilik amfi tiyatro, düğün salonu, halı saha, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, 216 metrekarelik spor tesis binası, 20 bin metrekare hayvanat bahçesi, 10 bin metrekare lunapark, kafeteryalar, piknik alanları ve otoparklar yer alıyor. Proje kapsamında 4 bin 400 metrekare kapalı alana sahip fuar alanı var. 5 iskelenin kurulup, içinde kano ve deniz bisikletlerinin yüzeceği, çevresinde çocuklar için mini trenin bulunacağı göletin çevresi 3 bin ağaçla yeşillendirildi.

Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de Menemen mesaisinin dışında 2-3 farklı organizasyona daha katılabileceği belirtildi. 

FUAR AÇILIŞINA KATILMAYACAK

Kılıçdaroğlu 26 Ağustos Cuma günü 85'inci İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) açılış törenine katılmayacak. CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili  Kılıçdaroğlu, İEF'nin cuma günü yapılacak açılış törenine katılmayacağı bildirildi. Açılış için parti üst yönetiminden CHP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke gelecek. 

SON ZİYARETİ İSTİFA GETİRMİŞTİ

Kılıçdaroğlu'nun son İzmir ziyareti beraberinde istifa getirmişti. Sanat Çalıştayı için Seferihisar'a gelen Kılıçdaroğlu'nun mesaisinde yaşanan kriz nedeniyle il başkanı  Alaattin Yüksel istifa etmişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.