Dolar 32,3926
%0.23
Euro 35,2776
%0.61
Altın 2.324,900
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel sağlık çalışanı anneleri de unutmadı!

CHP'li Yücel sağlık çalışanı anneleri de unutmadı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yücel, yayınladığı mesajda sağlık çalışanı anneleri de unutmadı.

  • Ege Postası
  • 10.05.2020 - 14:29

CHP İl Başkanı Deniz Yücel mesajında “Başta,  yaşadığımız salgında Türkiye’nin sağlığı için kendi yavrularından aylarca ayrı kalmayı göze alan, sağlık çalışanı annelerimiz ve yavrularını bu vatan uğruna şehit vermiş annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi. Yücel mesajının tamamında şunları belirtti,

VATAN ANNELERİN IŞIĞI VE FEDAKARLIĞIYLA YÜKSELECEKTİR

İlk doktorlarımız, ilk öğretmenlerimiz, ilk oyun arkadaşlarımız ve bize şefkati, fedakarlığı öğreten annelerimize dünyaları versek haklarını ödeyemeyiz. Cumhuriyetimizi kuran ve bize bu cennet vatanı hediye eden kahramanlarımızı borçlu olduğumuz, haklarını ne yapsak ödeyemeyeceğimiz annelerimize duyduğumuz sevgiyi kelimelere dökmek gerçekten çok zor. Bu vatan kurulduysa, cumhuriyet bu denli sağlam temeller üzerine inşa edildiyse ve kurtuluşta onca destansı zaferler kazanıldıysa; bunu annelerimizin evlat, vatan ve millet sevdasına borçluyuz. Yetişen tüm nesiller ve yetişecek yeni nesiller annelerimizin ilk öğretileriyle bizleri yarınlara taşıyacaktır. Türk kadının cumhuriyete bağlılığı, adalete ve demokrasiye inancı yetiştirdiği evlatlarında yaşayacak ve bu vatan onların ışığıyla yükselecektir.

TÜRKİYE’NİN SAĞLIĞI İÇİN YAVRULARINDAN AYRI KALDILAR

Başta,  yaşadığımız salgında Türkiye’nin sağlığı için kendi yavrularından aylarca ayrı kalmayı göze alan, sağlık çalışanı annelerimiz ve yavrularını bu vatan uğruna şehit vermiş annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.  Bu vesile ile salgında insanüstü çaba sarf eden sağlık çalışanı annelerimiz başta olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, hepsini kutluyorum. Bu vesileyle,  kurtarıcımız ve cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz lider Mustafa Kemal Atatürk’ü dünyaya getiren ve yetiştiren Zübeyde hanım başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm annelerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.