Dolar 32,4254
%0.04
Euro 34,4466
%-0.14
Altın 2.487,090
%0.16
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den AK Partili Özhaseki'ye sert yanıt: Halktan yediği tokadı çabuk unutmuş

CHP'li Yücel'den AK Partili Özhaseki'ye sert yanıt: Halktan yediği tokadı çabuk unutmuş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de CHP'li büyükşehir belediyelerinin 2 yıldır taş üstüne taş koymadığını eleştirilerine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den de sert yanıt geldi. Yücel, AK Parti'nin FETÖ iş birliğiyle halkın paralarını çarçur ettiğini iddia etti. Özhaseki'nin hakaret içerikli söylemlerine de yanıt veren Yücel, "Hakaret; aklı kıt olan zavallıların söz bulamadıklarında kullandıkları son çaredir. Özhaseki, Ankara’da o zamanlarda da aynı hakaretleri ve iftiraları attığı için halktan yediği tokadı çok çabuk unutmuş." dedi.

  • Ege Postası
  • 20.01.2021 - 13:34

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin önceki gün yaptığı açıklamada, İstanbul, Ankara ve İzmir'de CHP'li büyükşehir belediyelerinin 2 yıldır taş üstüne taş koymadığını belirterek "Aldıkları elemanların da bir sürü sabıkası var. Ne kadar militan, sicili bozuk, tacizci adam varsa hepsi işbaşına gelmiş. Bunların dosyaları yağıyor" demişti.

Özhaseki'nin sözlerine ilk yanıt CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'dan gelirmişti. Torun,  "Senaryosu sarayda yazılan bu çamur tiyatrosunun, kendilerinden başka seyirci çekmediği açıktır. Tarih bu günleri 'saray iktidarının son çırpınışları' olarak yazacaktır." sözlerini kullanmıştı.

CHP'den Özhaseki'ye tepki dinmezken son olarak CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den de Özhaseki'nin iddialarına sert yanıt geldi. 

Yücel'in sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle; 

"Hakaret; aklı kıt olan zavallıların söz bulamadıklarında kullandıkları son çaredir. (Jane Harper) Mehmet Özhaseki, Ankara’da o zamanlarda da aynı hakaretleri ve iftiraları attığı için halktan yediği tokadı çok çabuk unutmuş. Şimdi de aynı iftiralarla yine partimizin belediyelerini karalama çabası içerisinde. Sen önce FETÖ'yle beraber hangi yollarda yürüdüğünüzün, Belediyelerin, kamunun kaynaklarını ve halkın parasını FETÖ’cülerle birlikte nasıl çarçur ettiğinizin, PKK’ya karşı operasyon yasağı koyarak, Askerimizin elini kolunu nasıl bağladığınızın, davul zurnayla teröristleri nasıl karşıladığınızın hesabını ver! Zorunuza giden şey, CHP’nin Büyükşehirlerde halkı gerçek halk belediyeciliği ile tanıştırmış olması. Bu sayede de sizin yıllardır söylediğiniz yalanların ortaya çıkmasıdır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.