Dolar 32,4400
%-0.14
Euro 34,7496
%-0.64
Altın 2.439,490
%0.13
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den AK Partili Kaya'ya çok sert yanıt: Rant için çalışan kafanıza erişemeyiz!

CHP'li Yücel'den AK Partili Kaya'ya çok sert yanıt: Rant için çalışan kafanıza erişemeyiz!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "ikinci çevre yolu orman kıyımına neden olur" açıklamalarını eleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya'ya aynı sertlikte yanıt verdi. Yücel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "İzansız dediğiniz yönetici bu kentin sadece insanını, doğasını düşünür. Sizin yandaşa rant için çalışan kafanıza biz erişemeyiz." dedi. CHP'li Yücel'den AK Partili Kaya'ya çok sert yanıt

  • Ege Postası
  • 31.01.2020 - 11:16

EGEPOSTASI- Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İzmir’e yapılması planlanan ikinci çevre yolu projesi AK Parti ile CHP arasında sert tartışmaların yaşanmasına neden oldu. 

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ikinci çevre yolu projesi için "orman kıyımına neden olur" açıklamalarını sert bir dille eleştirmişti. Kaya, Soyer'İ takiyye yapmakla suçlarken, Kaya'ya cevap CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den geldi. Yücel, AK Partili Kaya'ya sosyal medyadan yaptığı açıklamada özetle "Sizin yandaşa rant için çalışan kafanıza biz erişemeyiz" dedi.

İŞTE YÜCEL'İN AÇIKLAMALARI:

"1-İzansız dediğiniz yönetici bu kentin sadece insanını, doğasını düşünür. Sizin yandaşa rant için çalışan kafanıza biz erişemeyiz.

2-CHP’li belediyeler rant için proje üretmez, halk için, kent için proje üretir. Karşı çıkışımız da halkın, kentin ve doğanın yararını gözetmemizdendir

3-Hükümetin tüm engellemelerine rağmen CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir’i demir ağlarla ördü. Kentin ve İzmirlilerin yararına olacak her türlü işin arkasında dururuz ancak rant için milletin elinden arazilerin alınıp tarım arazilerinin yok edilmesine,koylarımızın Araplara peşkeş çekilmesine, doğamızın yok edilmesine izin vermeyiz.

4-Sayın Kaya, siz İzmirlilere önce tarım arazilerini, sendikaların arazilerini kamulaştırıp, çocuk istismarları ve tecavüzleriyle gündemden düşmeyen Ensar Vakfı’na adrese teslim ihalelerle edindirilen arazilerin hesabını verin. AKP’nin İzmirlilere olan bu umursamaz ve ciddiye almaz tavrının sebebini anlatın!

5-Menderes’i de iyi biliriz kuşkunuz olmasın ama sizin İzmir’i bilmediğiniz ortada. Bu kadar laf üreteceğinize gidin Harmandalı’daki tesisi ziyaret edin de işin aslını öğrenin."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.