Dolar 32,5696
%0.26
Euro 34,9942
%0.06
Altın 2.460,840
%1.01
Bist-100 9.896,00
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den AK Partili Dağ'a zehir zemberek yanıt: Hakim misin, Savcı mısın'

CHP'li Yücel'den AK Partili Dağ'a zehir zemberek yanıt: Hakim misin, Savcı mısın'

Kırmızı bültenle aranan ve terör örgütü DHKP/C'nin "kasası" olduğu iddia edilen CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı M.S.D'nin İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonla yakalanmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın, açıklamalarına yanıt veren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Hakim misin, Savcı mısı? Bizden neyin savunmasını istiyorsu? Hatırlatayım ki adli bir olayı ucuz siyasi varyasyonlarla partimize mal etmeye çalışma oyunlarınız daha önce de işe yaramamıştı." ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 18.06.2020 - 17:50

EGEPOSTASI-  Terör örgütü DHKP/C'nin "kasası" olduğu iddia edilen M.S.D'nin yakalanmasının ardından CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı olduğu da ortaya çıkmıştı.

Konuyla ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "DHKP-C'nin kasası; CHP’nin İzmir eski İl Başkan Yardımcısı yakalandı. Eşi ise eski İlçe Başkanı... Sistematik olarak terörist gruplara yakınlaştırdıkları CHP'de, uyguladıkları proje meyvelerini veriyor. Savunmanızı bekliyoruz; dönemin koşulları mı, aktif görevi bulunmaması mı'" ifadeleriyle isim vermeden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e yüklenmişti. Dağ'ın ardından arka arkaya AK Parti cephesinden eleştiriler sıralanmıştı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, başta Hamza Dağ olmak üzere diğer AK Partili yönetcilere ve milletvekillerinin DHKP/C eleştirilerine zehir zemberek yanıt verdi.

Yücel açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

"Hakim misin, Savcı mısı? Bizden neyin savunmasını istiyorsu? Hatırlatayım ki adli bir olayı ucuz siyasi varyasyonlarla partimize mal etmeye çalışma oyunlarınız daha önce de işe yaramamıştı.

Kim ne suç işlemişse partisine bakılmaksızın adil bir yargılama yapılarak, şayet suçu sabit görülürse cezası verilmelidir. Verilmiş ve kesinleşmiş bir ceza varsa da, çekmelidir. Kişilerin kendi iradeleriyle işlediği suçlar, kendilerini bağlar.

Biz devlete ve halka karşı işlenmiş suçların hiç bir zaman yanında yer almadık, almayız. Ondandır ki, sizin "hoca efendi, büyük düşünür" dediğiniz, aynı kaptan yemek yeyip, su içtiğiniz, devleti ve milleti beraber aldattığınız FETÖ’ye biz hep bölücü ve hain dedik.

Bütün terör örgütlerinin, aynı şaşmaz duruşla dimdik karşısındayız.

Sahi, vatansever Kemalistlerle darbeci FETÖ’cüleri birbirine kırdırmak için, vatan haini darbecilerle kol kola yürüme planınızın ayrıntılarını siz iyi biliyorsunuzdur. Zira planı açıklayanın abisi sayılırsınız. Aydınlatın bizi... Ayrıntılar lütfen."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.