Dolar 32,2044
%0.01
Euro 35,0540
%0.13
Altın 2.523,780
%0.92
Bist-100 10.744,00
%0.94

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den AK Parti'ye miting salvosu

CHP'li Yücel'den AK Parti'ye miting salvosu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medyadan açıklama yaparak, Cumhur İttifakı'nın İzmir Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitingde alanı dolduranların çevre illerden getirildiğini ileri sürdü. Yücel, "İzmir'e getirdikleri yerli turistlerle İzmir ekonomisine yaptıkları günübirlik katkı için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı. CHP'li Yücel'den AK Parti'ye miting salvosu

  • Ege Postası
  • 17.03.2019 - 22:12

EGEPOSTASI- AK Parti ve MHP, yerel seçimlere iki hafta kala ilk ortak mitinglerini İzmir'de yaptı. On binler Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitinginde Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi dinlemek için Gündoğdu Meydanı'nı doldurdu.

AK Parti İzmir ve MHP İzmir il teşkilatlarının günlerdir hazırlandığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi olarak 120 bin kişinin geldiğini açıkladığı mitingi, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medyadan eleştirdi. Yücel, meydanı dolduran kalabalık için 'yerli turist' benzetmesini kullandı.

İl Başkanı Yücel sosyal medya paylaşımında "AKP’ye her seçim öncesi mitingler için İzmir'e getirdikleri yerli turistlerle İzmir ekonomisine yaptıkları günübirlik katkı için teşekkür ederiz. Esnafı siftaha muhtaç edenlerin bu kadarcık katkısı da olsun artık:)" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.