Dolar 32,4772
%-0.19
Euro 34,9495
%0.35
Altın 2.436,550
%0.55
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den AK Parti'den gelen troll eleştirilerine sert yanıt

CHP'li Yücel'den AK Parti'den gelen troll eleştirilerine sert yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer arasındaki trol hesap polemiğine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de dahil oldu. Yücel, AK Parti cephesinden gelen eleştirilere, "Trol dediğiniz sistem, partinize ait bir yöntem olup, ne partimizin ne de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın trolle de algı yönetimiyle de işi olmaz. Kendinize trol koronuzla birlikte gülecek malzeme arayacağınıza, ekonomide ülkeyi getirdiğiniz ağlanacak duruma bakın!" sözleriyle yanıt verdi.

  • Ege Postası
  • 25.05.2020 - 18:39

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım AK Parti ile CHP'yi karşı karşıya getirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ duruma tepki göstererek, "Tek çalışma alanları PR ve algı diyorduk ama onu da beceremediler. Bütün trollerin başkanı" sözlerine Tunç Soyer, "Kişisel sosyal medya hesabıma mesajları girmekle sorumlu bir personel, kendi hesabından attığını düşünerek bir paylaşımda bulunmuştur. Hatasını fark edip sorumluluğu gereği istifasını vermiştir" diyerek karşılık verdi.

AK Parti cephesinden gelen eleştirilere CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"GÜLECEK MALZEME ARAYACAĞINIZA EKONOMİDE ÜLKEYİ GETİRDİĞİNİZ AĞLANACAK DURUMA BAKIN!"

Yücel, "Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Tunç Soyer'in sosyal medya hesaplarını yöneten bir kişi tarafından kendi hesabı yerine sehven başkanımızın hesabından yapılan ve kısa sürede silinen bir paylaşım, başka konuşacak konu yokmuş gibi dolaşıma sokuldu. Trol dediğiniz sistem, partinize ait bir yöntem olup, ne partimizin ne de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın trolle de algı yönetimiyle de işi olmaz. Kendinize trol koronuzla birlikte gülecek malzeme arayacağınıza, ekonomide ülkeyi getirdiğiniz ağlanacak duruma bakın! Pandemi döneminde işsiz ve aşsız kalan, faturalarını ödeyemeyen yurttaşlarımızın dertlerine, bu zor günlerinde derman olmaya çalışın. Zira @tuncsoyer tam da bunu yapıyor!" ifadelerini kullandı.

YÜCEL'İN AÇIKLAMALARINA KAYA BÖYLE YANIT VERDİ; NE DİYOR BU!

Yücel'in AK Parti'yi hedef alan açıklamalarına AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden başrollerini Kemal Sunal ile Şener Şen'in oynadığı Süt Kardeşler filmden alıntı yaparak cevapladı.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.