Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yıldırım’dan Çiftçioğlu’na zehir zemberek cevap

CHP’li Yıldırım’dan Çiftçioğlu’na zehir zemberek cevap

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nun, ‘Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen törene katılmadı’ iddiasına çok sert sözlerle cevap verdi. Başkan Yıldırım, “Sabah ilde düzenlenen törene katıldım. Arkadaşlarımız ilçeye katıldı. İsmail’in tabi ki siyaseten tecrübesiz olduğunu biliyorum ama sadece eleştirmek için eleştiri yapmasından üzüntü duydum. İsmail Başkan'ın yaşı kadar Türk Silahlı Kuvvetleri’nde üniforma giymişliğim var benim” dedi. CHP’li Yıldırım’dan Çiftçioğlu’na zehir zemberek cevap

  • Ege Postası
  • 19.09.2019 - 14:20

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Hükümet Konağı önündeki resmi törene katılmadığını savunduğu CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’dan jet hızıyla cevap geldi. AK Partili Çiftçioğlu’nu sert sözlerle eleştiren Başkan Yıldırım, “Bizim arkadaşlarımız sabah oradaydı, bizler de sabahki ilde yapılan programlara katıldık. İsmail Başkan tabi ki siyaseten tecrübesiz olduğunu biliyorum ama sadece eleştirmek için eleştiri yapmasından üzüntü duydum. İsmail Başkan'ın yaşı kadar Türk Silahlı Kuvvetleri’nde üniforma giymişliğim var benim” ifadelerini kullandı.

“ŞEHİDE KELLE DİYENLERDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ”

Sabah CHP İzmir İl Örgütü’yle birlikte törene katıldığını ifade eden Başkan Yıldırım, “Grup Başkanvekilimiz, ilçe başkan yardımcılarımız oradaydı. Ben saat 10.00’daki il programına katıldım. İlle de ilçeye mi katılmak zorundayım. Biz şehit ve gazileri, şehitlere kelle diyenlerden, Oslo görüşmelerine katılanlardan, Dolmabahçe’de mutabakat metni imzalayanlardan öğrenecek değiliz. CHP, Çanakkale’de, Seddülbahir’de, Dumlupınar’da şehitlerin kanlarıyla kurulmuş ve şehidin ne anlama geldiğini en iyi bilen partidir. Bizim arkadaşlarımız sabah oradaydı, bizler de sabahki ilde yapılan programlara katıldık. İsmail’in tabi ki siyaseten tecrübesiz olduğunu biliyorum ama sadece eleştirmek için eleştiri yapmasından üzüntü duydum” diye konuştu.

“İSMAİL BAŞKAN'IN YAŞI KADAR ÜNİFORMA GİYMİŞLİĞİM VAR”

Başkan Yıldırım, şehit ve gazilerin önemini AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’ndan öğrenmeyeceğini vurgularken, “İsmail Başkan'ın yaşı kadar Türk Silahlı Kuvvetleri’nde üniforma giymişliğim var. Takdir edersiniz ki Türkiye’de Hakkari’den Tekirdağ’a kadar birçok ilde görev yapmış bir subay olarak üniformamı şerefle taşımış bir asker olarak, şehit ve gazinin önemini AK Parti ilçe başkanından öğrenecek değilim. Karşıyaka’dan bu tür söylemlerle oy çıkmaz” dedi.

“HER PARTİ AKP’DEKİ GİBİ OTORİTER VE TOTALİTER DEĞİL”

Başkan Yıldırım, Çiftçioğlu’nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelik sözlerini de cevap verirken, “Sayın Tunç Soyer gerekli açıklamayı yapmıştır sözde Atatürkçü arıyorlarsa kendi yönetimlerine baksınlar. Şehide kelle diyen partililerine baksınlar. Habur Sınır Kapısı’nda PKK’lı teröristleri karşılayanlar ve mahkeme kuranlara kendi içlerine baksınlar. CHP parti içi demokrasinin çalıştığı tek parti olduğu için bizler örgütün iradesiyle seçilerek geliriz. İrademizle kimseden almayız. Kırmızı kartı kimseden yemeyiz her parti AKP’deki gibi otoriter ve totaliter işlemiyor” ifadelerini kullandı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.