Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li vekillerin 'uçak' isyanına yanıt AK Partili Dağ'dan geldi

CHP'li vekillerin 'uçak' isyanına yanıt AK Partili Dağ'dan geldi

İzmir'in Karabağlar ilçesinde başlayan ve Seferihisar ile Menderes ilçelerine sıçrayan orman yangını 3. gününde de söndürülemezken, CHP'li vekillerin "THK'ya ait yangın söndürme uçakları neden kalkmıyor" eleştirilerine AK Parti cephesinden yanıt geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "İzmir yanıyor ve düşündüğü tek şey kendi ikbali olanlar, bu elim hadise üzerinden siyasi saiklerle hareket ederek kara propaganda faaliyeti yürütüyorlar." dedi. CHP'li vekillerin 'uçak' isyanına yanıt AK Partili Dağ'dan geldi

  • Ege Postası
  • 20.08.2019 - 09:32

EGEPOSTASI- Pazar günü saat 13.00'de Karabağlar'ın Tırazlı mevkisinde başlayıp Seferihisar ile Menderes ilçelerine sıçrayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle söndürülemiyor. 

Yaşananların ardından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, CHP'nin İzmir milletvekillerinin hedefi haline geldi. CHP'li vekiller sosyal medyadan birbiri ardına isyan ederken, "THK'ya ait yangın söndürme uçakları neden kalkmıyor" sorularını yöneltti.

CHP'li vekillerin sorularına yanıt, gece boyunca yangın bölgesinde Bakan Pakdemirli'ye eşlik eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan geldi.

AK Partili Dağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Menderes/Bahçecik mevkiindeyiz. İzmir yanıyor ve düşündüğü tek şey kendi ikbali olanlar, bu elim hadise üzerinden siyasi saiklerle hareket ederek kara propaganda faaliyeti yürütüyorlar. 19 Helikopter, 240 arazöz,25 dozer ve 1150 personel ile yangına durmaksızın müdahale ediliyor.

48 saattir mücadele eden tüm insan kaynağımız ve teknolojik imkanlarımız ile içinde bulunduğumuz durumun bir an önce son bulması için mücadelemizi veriyoruz.

Şimdi vakit güzel İzmir'imizin daha fazla zarar görmesine engel olma vaktidir, oturduğu yerden birilerini suçlayarak toplumu provoke etme vakti değildir. Biz bu alevler kontrol altına alınıp söndürülene dek burada olmaya devam edeceğiz.

Sonrasında ise üstümüze düşen; birçok farklı yerde aynı anda çıkan bu yangının sebebini/sorumlularını bulmak için elimizden geleni yapmaktır."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.