Dolar 32,4739
%-0.2
Euro 34,9302
%0.29
Altın 2.435,940
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li vekiller İstanbul yolcusu; Kim, nerede görev yapacak'

CHP'li vekiller İstanbul yolcusu; Kim, nerede görev yapacak'

TBMM Cumhuriyet Halk Partisi Grubu, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için tüm vekilleri seferber etti. Grup Başkanvekillerinin imzasıyla hazırlanan görevlendirme yazısında İzmir’in 13 milletvekili de İstanbul ve ilçelerinde çalışmalara katılacak. CHP'li vekiller İstanbul yolcusu

  • Ege Postası
  • 20.05.2019 - 17:34

EGEPOSTASI- CHP Grup Başkanvekilleri, YSK'nın iptal ettiği ve 23 Haziran’da yenilenmesine karar verdiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için milletvekillerini İstanbul’da görevlendirdi. Listede İzmir milletvekillerinin görev yerleri de belirtildi.

Yapılan planlamaya göre, kampanya CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve Onursal Adıgüzel'in koordinatörlüğünde yürütülecek. Engin Özkoç İstanbul 1. bölge, diğer grup başkanvekilleri Özgür Özel 2. ve Engin Altay 3. bölgeden sorumlu olacak.

Görevlendirme yazısında milletvekillerinin çalışacağı bölgeler belirtilirken, İstanbul’da görevlendirilen vekiller seçim kampanyasının başlayacağı 22 Mayıs’tan itibaren görev yerlerinde çalışmaya başlayacak. Bayram süresinde ise kendi seçim bölgelerinde bulunacak. Buna göre İzmir milletvekillerinin görev yerleri şöyle belirlendi: 

Ednan Arslan: Bağcılar ilçe sorumlusu

Murat Bakan: Ataşehir ilçe sorumlusu

Tacettin Bayır: Silivri ilçe sorumlusu

Mahir Polat: Güngören ilçe sorumlusu

Bedri Serter: Kağıthane ilçe sorumlusu

Kamil Okyay Sındır: Ümraniye ilçe sorumlusu

Özcan Purçu: Konu, sorunlar itibariyle görevlendirme (İstanbul’da bulunup sorunlar itibariyle uzmanlık gerektiren konularda ya da seçmen profili açısından etkileri bakımından verilecek özel görevleri yürütecek.)

Kani Beko, Mehmet Ali Çelebi, Sevda Erdan Kılıç, Selin Sayek Böke, Atila Sertel: İstanbul (Süreç içinde İstanbul’da bulunup grup başkanvekilleri tarafından verilen görevleri yerine getirecek.)

Tuncay Özkan: TBMM (Ankara’daki çalışmalarına devam edecek.)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.