Dolar 32,5573
%0.03
Euro 34,8969
%0.09
Altın 2.428,850
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li vekilden Mansur Yavaş iddiası

CHP'li vekilden Mansur Yavaş iddiası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yerel seçime ilişkin, "Ankara’da Mansur Yavaş’ın tekrar aday olacağı ciddi anlamda konuşuluyor." dedi.

  • Ege Postası
  • 17.10.2018 - 19:57

"Ankara’da Mansur Yavaş’ın tekrar aday olacağı ciddi anlamda konuşuluyor." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yerel seçime ilişkin, "Ankara'da Mansur Yavaş'ın tekrar aday olacağı ciddi anlamda konuşuluyor. Onun dışında partimiz, diğer illerle ilgili anket çalışmaları yapıp kamuoyu araştırmasına göre yetkili organlarında bunları değerlendirecek" dedi.

'Önümüzdeki günlerde kabine değişikliği olabilir!'

CHP'li Erol, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Erol, şehir futbol kulüplerinin borç içinde yüzdüklerini belirterek, bu konuda Meclise kanun teklifi verdiğini ifade etti. Erol, "Elazığspor'un şu anda elektrikleri kesik, 452 milyar lira borcu var. Bu borç ödenemiyor. Şehir kulüplerini bu yükten kurtarmak lazım. Her şehir takımı, o şehrin milli markası olan bir değer. Çok ciddi bir maliyeti de getirmiyor. Grup başkanvekillerimizle görüştük, diğer partilerin grup başkanvekilleri ile de görüşeceğiz. Sanıyorum 45 gün içinde Genel Kurula inecek. Orada eğer tasarruf mantığına takılmazsa sonuç alacağız" ifadelerini kullandı.

HDP, Ankara'da hangi adayı destekleyeceğini açıkladı

CHP'de yerel seçim adaylarına ilişkin de Erol, "Ankara'da Mansur Yavaş'ın tekrar aday olacağı ciddi anlamda konuşuluyor. Onun dışında partimiz, diğer illerle ilgili anket çalışmaları yapıp kamuoyu araştırmasına göre yetkili organlarında bunları değerlendirecek" şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.